Отзывы о диагностическом центре Нейромед, Центр МРТ диагностики и реабилитации в Сумах
- Парковка,
- Оплата карточкой,
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Все було дуже добре. Дівчата на ресепшен були дуже привітні. Дуже сподобався лікар діагностики, докладно та зрозуміло все розповів, провів процедуру, прийом пройшов дуже спокійно
Все пройшло добре, гарна клініка, співробітники дуже приємні і привітні, були певні моменти по організації прийому, але в цілому я дуже задоволена своїм візитом.
Персонал чудовий, уважний. Дуже усе сподобалось
Добре пройшов візит у цій клініці. Все було чудово. Клініка нам дуже сподобалася. Дякуємо.
Діагностику зробили добре, дякую, оцінюю на найвищу оцінку.
Мені ця клініка дуже сподобалася. Все було напрочуд добре в даній клініці.
Мене все влаштувало в клініці, все було добре, дякую.
Хороша клініка, чемно та ввічливо мене обслужили, провели на обстеження. Лікар що проводив діагностику дуже добре зі мною попрацював, зробив свою роботу класно.
Візитом задоволена, все було добре на діагностиці, дякую.
Добре враження, гарна клініка, чиста, охайна, приємні та уважні лікарі
Візит влаштував, зауважень немає, проведення діагностики сподобалося, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Сподобалось усе й лікарі й надані послуги.
Клініка сучасна, є все найновіше обладнання, можна з комфортом проходити всі потрібні діагностики, видно що клініка нова та з приємним інтер'єром. Загалом ця клініка дуже сподобалася.
Гарне враження, все чисто, прибрано, гарний і привітний персонал. Діагностику провели без зауважень, мені все сподобалося
Клініка сподобалась .Персонал кваліфікованний і уважний.Обладнення нове. Рекомендую.
Сподобалася клініка, пройшло усе доволі добре.У клініці дуже хороший, привітний, уважний персонал.
Сподобалася клініка, було все чудово.У клініці дуже гарний колектив, красивий та сучасний дизайн. Дуже людське відношення до пацієнтів. Мені все дуже сподобалося у цій клініці
Дуже гарна клініка, дуже гарний ремонт, ввічливий персонал і лікарі, нам сподобалася
Дуже сподобалася клініка, персонал уважний, все було ідеально. УЗД спеціаліст хороший, діагностику провів швидко, зауважень до персоналу не було
Дуже сподобалася клініка. У клініці було тепло, зручно, комфортно, все супер пройшло.
Гарно зустріли, персонал ввічливий, лікар приємний
Все непогано в клініці, але по приїзду виявили, що ганок увесь в кризі і людині на милицях по слизькому було дуже важко зайти в клініку, все це одразу виправили, дякую, але мали таку ситуацію.
В клініці комфортно, лікар діагност гарний, обладнання нове.
Дуже гарно у клініці. В середині ремонт красивий, дуже комфортно, гарне обслуговування. Прийняли мене дуже швидко, я майже не чекав. Мене дуже все задовольнило у клініці.
Візит сподобався - діагностику зробили професійно, усі були привітними.