Отзывы о диагностическом центре Центр семейного здоровья и реабилитации «Гелиос» г. Новомосковск

Диагностический центр

Самар (Новомосковск), ул. Гетьманская,19. На карте

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Спасибо, мне все понятно

Мені дуже все сподобалося у цій клініці. Також дуже сподобався лікар, який проводив діагностику надзвичайно приємний та ввічливий спеціаліст, дуже приємний адміністратор на рецепції. Загалом візит пройшов гарно, прийду сюди ще.

Алла, 14.05.2025

Дуже все сподобалося у цій клініці. Добре все пройшло.

Беатріс, 17.03.2025

Візит в клініку нам сподобався. В клініці дуже уважний лікар УЗД спеціаліст, дуже уважно все дивилася. В клініці черги не було, прийняли точно по часу, все сподобалося

Тетяна, 05.03.2025

Сподобалося, що на рецепції говорять українською мовою, також сподобалося розташування клініки, воно досить зручне і самі працівники у цій клініці дуже хороші, мені все дуже сподобалося.

Олена, 13.02.2025

Візит пройшов чудово. Все сподобалося дійсно, зручно було, відношення до пацієнтів гарне. Все добре було у клініці.

Юлія, 06.02.2025

Влаштувала робота спеціаліста, гарний фахівець, але очікувати довелося годину.

Арина, 04.02.2025

Коли ти приходиш на прийом і послуга платна, то хочеться, щоб все було на вищому рівні. Лікар запізнилася, сказали чекати. Я вважаю, що якщо прийом платний, то потрібно більш відповідально ставитися до своєї роботи. Бажано, щоб у лікаря УЗД спеціаліста був асистент і допомагав в роботі, як це є в інших клініках, де лікарі під час УЗД не відволікаються від роботи та чітко все проговорюють що вони бачать на екрані, називають розміри та ніде немає підказок і записників, асистент тільки записує інформацію. В цій клініці такого не було, набір слів або лікар була недостатньо підготовлена

Поліна, 25.01.2025

Персонал клиники хорошо встретили, все было очень внимательно, провели к доктору на прием. Такую диагностику делал первый раз, врач рассказал и объяснил какие могут быть проблемы, какие анализы нужно сдать. Прием прошел отлично! В клинике записался на следующий прием

Владислав, 18.01.2025

Мені клініка дуже сподобалася. Все було добре.

Аліна, 13.01.2025

Зауважень не маю, все добре було в клініці, , дякую.

Володимир, 12.12.2024

Робила УЗД в цій клініці, мені все сподобалось, лікар була дуже уважною, все детально мені пояснила.

Ольга, 25.09.2024

В цій клініці була вперше. Враження залишилося позитивне після візиту, дуже все сподобалося.

Зоя, 21.08.2024

Клініка дуже сподобалася. Все добре було.

Олександр, 27.07.2024

Мені все сподобалося в клініці, все зручно, комфортно, дякую.

Алла, 19.07.2024

Проведенням діагностики задоволена, дякую.

Вікторія, 15.05.2024

Візит в клініку та проведення діагностики оцінюю на п'ятірку, зауважень не маю, дякую.

Леся, 15.05.2024

Була на діагностиці, мені все сподобалося, дякую.

Жанна, 09.05.2024

Візит пройшов добре - усе що було потрібно, зробили. Залишились цілком задоволені.

Нонна, 16.04.2024

Сподобалось відношення до пацієнтів та те наскільки ретельно проводять діагностики.

Тетяна, 04.04.2024

Діагностика проведена по найвищому класу, я дуже задоволений, комфортно. без затримок, все, як належить.

Іван, 06.03.2024

Персонал клиники очень хороший, хорошо приняли, все рассказали и подсказали где и что, провели к доктору. УЗИ специалист тоже очень хороший. Замечаний к персоналу не было

Євгенія, 22.02.2024

Все було добре, персонал клініки привітний, ввічливий, зауважень не було

Вікторія, 13.02.2024

Дуже добре прийняли у клініці. Ввічливий, привітний персонал. Все пройшло швидко і дуже добре. Мені дуже  сподобалось у цій клініці, при потребі буду звертатися у цю клініку ще.

Світлана, 10.02.2024

Провели якісну діагностику, мені все дуже сподобалося, звертатимуся, в разі потреби.

Вікторія, 01.02.2024

Хороша клініка, швидко, якісно, комфортно.

Ірина, 15.09.2023
Центры поблизости