Відгуки про діагностичний центр Центр сімейного здоров'я та реабілітації «Геліос» м. Новомосковськ
- Паркінг,
- Оплата карткою,
- Wi-Fi зона,
- Пн-Пт: 8:00-19:00
- Сб: 8:00-16:00
- Нд: 9:00-15:00
Самар (Новомосковськ), вул. Гетьманська ,19. На карті
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Зауважень не маю, все добре було в клініці, , дякую.
Робила УЗД в цій клініці, мені все сподобалось, лікар була дуже уважною, все детально мені пояснила.
В цій клініці була вперше. Враження залишилося позитивне після візиту, дуже все сподобалося.
Клініка дуже сподобалася. Все добре було.
Мені все сподобалося в клініці, все зручно, комфортно, дякую.
Проведенням діагностики задоволена, дякую.
Візит в клініку та проведення діагностики оцінюю на п'ятірку, зауважень не маю, дякую.
Була на діагностиці, мені все сподобалося, дякую.
Візит пройшов добре - усе що було потрібно, зробили. Залишились цілком задоволені.
Сподобалось відношення до пацієнтів та те наскільки ретельно проводять діагностики.
Діагностика проведена по найвищому класу, я дуже задоволений, комфортно. без затримок, все, як належить.
Персонал клиники очень хороший, хорошо приняли, все рассказали и подсказали где и что, провели к доктору. УЗИ специалист тоже очень хороший. Замечаний к персоналу не было
Все було добре, персонал клініки привітний, ввічливий, зауважень не було
Дуже добре прийняли у клініці. Ввічливий, привітний персонал. Все пройшло швидко і дуже добре. Мені дуже сподобалось у цій клініці, при потребі буду звертатися у цю клініку ще.
Провели якісну діагностику, мені все дуже сподобалося, звертатимуся, в разі потреби.
Хороша клініка, швидко, якісно, комфортно.