Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов

Отзывы о диагностическом центре Novo (Ново)

Диагностический центр
  • Парковка,
  • Аптека в клинике,
  • Детская комната,
  • Оплата карточкой,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Пт: 8:30-20:30
  • Сб: 9:00-20:30
  • Вс: выходной

вул. Пилипа Орлика, 4. На карте

Шевченківський

Похожие диагностические центры в других районах города Львова:

Кол-во отзывов

112
Рекомендации

104

0

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Мене все влаштовує, все було добре. Дякую.

Ілона, 25.07.2018

Все добре, проте фінансові витрати перевершили наші сподівання.

Анна, 16.07.2018

Дуже все комфортно, гарний сервіс. Обслуговування на найкращому рівні. Дякуємо.

Данил, 05.07.2018

Все було добре, персонал привітний. В мене не має жодних зауважень.

Руслана, 21.06.2018

Все сделали, все описали, нам понравилось.

Игорь, 04.06.2018

Все було добре, мене все влаштувало. Все було вчасно, я не чекала. Працівники добре ставляться до пацієнта.

Іванна, 08.05.2018

Чудовий прийом, дуже гарне обстеження. Дуже хороша клініка. Сподобалося що там скрізь є гарні вказівники куди йти. Прийом пройшов дуже швидко та якісно. Ми дуже задоволені, підемо ще при нагоді.

Мирослав, 08.03.2018

Гарна клініка та персонал, в середині чисто.

Джон, 19.02.2018

Все нормально. Вчасно прийняли. Все чудово.

Регіна, 24.01.2018

Чудесно, все гаразд. Я прийшла, вчасно мене взяли, чисто, акуратно, привітні дівчата. Гінеколог, видно, що людина розуміється, з досвідом, абсолютно все нормально, я задоволена.

Ганна, 12.10.2017

Все дуже добре, мені сподобалось, все нормально, ніяких претензій немає.

Олег, 12.08.2017

Все сподобалось, все файно. Кому треба, хай звертаються.

Наталія, 01.08.2017

Довелося чекати 40 хвилин прийому, що не сподобалося. Але в ціолму все було нормально.

Андрій, 11.04.2017

Персонал привітний, все вчасно і якісно пройшло, сподобалося

Юрій, 29.10.2016

Довелося чекати більше. ніж я сподівався. Довго очікував результатів, опису.

Андрій, 01.10.2016

Сподобалась робота клініки. Нас чітко і швидко обслужили. Ми всім задоволені.

Василий, 16.09.2016

Дуже сподобалося, всі привітні дівчата, лаборанти, лікарі, все було добре.

Ірина, 04.08.2016

Дуже хороше ставлення, ввічливе, спеціалісти грамотні, психологічно дуже підготовлені. Я просто відпочила біля них.

Мария, 27.07.2016

Сподобалось, все дуже добре! Завтра буду здавати аналіз крові в цій лікарні.

Наталія, 16.07.2016

Мені приємно було в лікарні, гарне обслуговування, хороші лікарі.

Наталія, 26.03.2016

Все сподобалось, результати посилають на електронну пошту, не треба сидіти чекати.

Николай, 11.02.2016

Ввічливість, відзивчівість, доброзичливість, розуміння ситуації. Всім будемо рекомендувати цю клініку!

Евгений, 21.01.2016

Все пояснили добре, що там, все влаштувало.

Андрей, 25.12.2015

Мені сподобалося, взагалі приємно, відношення добре.

Андрій, 27.11.2015

Нам сподобалося, гарний сервіс, ввічливо відносяться.

Уляна, 24.11.2015
Центры поблизости

вул. Виговського, 20 б . На карте

Сихівський

5

вул. Некрасова, 35/В. На карте

Личаківський

ул. Городоцкая, 81. На карте

Сихівський

4.8

вул. Івасюка, 31. На карте

Винники, Личаківський

5