Отзывы о диагностическом центре R+ Medical Network на ул. Коновальца
- Пн-Сб: 8:00-21:00
- Вс: выходной
ул. Евгения Коновальца, 34-А. На карте
Печерский , м.Печерская, м.Зверинецкая
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Швидко, зручно, зрозуміло, якісно та професійно.
Сподобалось у клініці. Все здорово. Нормально все пройшло.
В клініці на ресепшен дуже привітна дівчина, дуже приємно спілкувалась, відповіла на всі питання. Лікарка УЗД спеціаліст була дуже тактовною, все зробила для комфорту, все було чудово
Подобається клініка, гарні лікарі. У клініці чисто, але нема відчуття що ти в лікарні. Дуже привітний персонал. Все комфортно і на високому рівні.
Нормальна клініка, комфортна локація.Швиденько прийняли. Добре все зробили.Дякую.
Все пройшло швидко та без черг. Все добре
Дуже уважні працівники та гарне обслуговування.
Дуже гарне ставлення, усе швидко зробили та видали висновок - отримала усе необхідне. Усім залишилась задоволеною.
Мені сподобалась клініка - там комфортно, усе виглядало новим, працівники привітними та професійними. Лікарі досить уважні та компетентні.
Визит прошёл на отлично! Удобно, всё что нужно предоставили. Всё понравилось.
В клинике все очень расторопны. Помогли мне сделать быстро диагностику. И результат мне прислали не е-мейл, что было очень удобно.
Благодарю! Все понравилось. Красиво, чисто, профессионально и быстро все сделали без очереди
Я довольна обслуживанием. Мне понравилось и сервис и отношение. И те советы, которые мне дали, они меня очень устроили!
Все чудово, ввічливий персонал, світло і чисто. Єдине, що напружує, це те, що мені зробили опис рентгену на дві праві стопи. Професіоналізм!
Обслужили дуже добре, я дуже задоволена! Дівчата на рецепції уважні, так гарно до мене відносилися. Залишилася задоволеною!
Очень понравилось. Все на очень высоком уровне!
Дуже дякую клініці за проведену діагностику! Мені все сподобалось
Дуже гарний інтерєр, ввічливий і грамотний персонал, кваліфіковано проконсультували та все зробили вчасно. Дякую!
Дуже затишно, комфортно, чисто, дівчата на рецепції дуже уважні. Все було швидко та по часу, придержуються дистанції. Я залишилась дуже задоволена
Задоволений клінікою і роботою лікаря (був записаний до Ганжа Тетяни Валеріївни). Рекомендую!
Мені було все добре, все комфортно, все сподобалося. Єдине, що на третьому поверсі нікого не було на рецепції і я не знала в який кабінет іти! Перечекала хвилин двадцять і пішла на перший поверх, питати, де мій лікар. Але я сама винна, бо через пробки запізнилася десь на пів години. Тому, там може щось змістилося і вже були інші пацієнти. Але якби на третьому поверсі хтось був, щоб зорієнтувати мене, було б комфортніше.
Все прекрасно, милые девушки на ресепшн, отдельное спасибо сотруднику гардероба, настолько интеллигентный мужчина! Делала КТ, результат прислали через пару часов.
Дуже привітний персонал, робила КТ заключення дали дуже швидко, все сподобалось.
1) По результатам КТ они выдают диски, которые в 2020 году вряд ли где-то можно вообще посмотреть. 2) По моему запросу предоставили файл в клауде, но открыть снимки я все равно не могу. Жду от них ответа.
Були в клініці, нам все сподобалось. Персонал ввічливий, лікар дуже сподобалась.