Диагностический центр
  • Оплата карточкой
  • Генератор в клинике
  • Детская комната
  • Wi-Fi зона

ЛОР-центр и центр слуха «Беттертон» уже более 10 лет специализируется на передовой сурдологии и отоларингологии, предоставляя пациентам широкий спектр услуг по диагностике слуха, подбору и настройке слуховых аппаратов, изготовлению индивидуальных вкладышей, берушей и т.д.

• пн - вс : 9:00 - 18:00

ул. Саксаганского, 90

Шевченковский, м.Университет

+38 (093) 740-34-11

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Мені все сподобалося. Лікар фаховий, провів консультацію з фахівцями, мені допомогла Аудіометрія розібратися в деяких питаннях по здоров'ю

Володимир, 04.12.25

Мені все сподобалося на візиті у клініку.

Анна, 07.11.25

Все пройшло чудово, дякую.

Володимир, 21.10.25

Все було на п'ять сподобалось .Все чітко лікар розписав , заспокоїв сподіваюсь що допоможе. Дуже сподобався лікар та персонал.

Максим, 29.09.25

Зустріли на рецепції дуже ввічливо. Лікар який проводив Аудіометрію дуже приємний у спілкуванні. Все пройшло дуже добре, я задоволена візитом, при потребі я буду відвідувати медичний центр.

Світлана, 29.09.25

Сподобалася робота спеціаліста, який проводив діагностику. Дуже якісно і швидко усе було проведено. Час перебування у клініки був мінімальним. Комфортно в клініки та під час проведення діагностики. Усе на найвищому рівні.

Наталія, 18.08.25

У клініці цій нам дуже все сподобалося. Залишилися просто в захваті від цієї клініки.

Алла , 11.07.25

Дуже задоволена клінікою, а також лікарем Дидикало Л.І. Рекомендую!

Олена , 21.02.25

Все було добре.

Олександр, 04.11.24

Я задоволена обслуговуванням в клініці, планую повторне відвідування. Дякую.

Світлана, 17.10.24
Центры поблизости