Диагностический центр

«Академия Вашего здоровья» на Печерске предоставляет возможность пройти диагностические исследования на современном и сертифицированном оборудовании нового покления. Все сотрудники проводят исследования максимально безопасно для вашего организма

• пн - пт : 8:00 - 20:00
  • сб : 8:00 - 17:00
  • вс : 9:00 - 14:00

ул. Бастионная, 3/12

Печерский, м.Зверинецкая

Записаться

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Мені все сподобалося, і лікар, який проводив діагностику, та, що мене вчасно прийняли. Раджу цю клініку, все добре пройшло.

Надія, 30.03.26

Візитом у клініку я задоволена.

Тетяна, 18.03.26

В клініку ми звертались на УЗД жовчного міхура та печінки, нам дуже все сподобалось. Прийняли в клініці дуже добре, УЗД зробили уважно, лікар діагностики дуже гарно все пояснив

Анатолій, 08.12.25

Все було дуже комфортно у клініці, візит пройшов нормально. У цій клініці все було дійсно прекрасно, все дуже сподобалося.

Сабіна, 24.11.25

Клініка дуже сподобалася, при потребі прийду сюди ще раз обов'язково.

Олена, 24.11.25

Все було добре на вищому рівні. Те що очікувала від лікаря те й отримала

Валентина, 08.11.25

Мене прийняли трішки раніше, я всім залишилась задоволена, мені дали необхідні знімки, висновок і рекомендації на подальше куди мені звернутися, що далі робити. Все пройшло на високому рівні, я давно такого не зустрічала гарного обслуговування в клініці.

Олена, 07.05.25

Клініка нам дуже сподобалася. Дуже гарне обслуговування було в цій клініці.

Оксана, 09.09.24

Клініка дуже сподобалася, все було чудово. Дуже уважний та ввічливий персонал у цій клініці.

Анна, 22.05.24

В клініці дуже гарно, чисто. Все пройшло добре

Любов, 18.04.24
Центры поблизости