Отзывы о диагностическом центре «Клинико-диагностический центр»
- Парковка,
- Оплата карточкой,
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Не залишилось ні якого негативу, усі були чемними, прийняли вчасно. Все пройшло нормально, залишилась задоволеною.
Комфортно було у клініці. Надали весь спектр необхідних послуг, все що потрібно було зробили. Відбулося все вчасно, в той час який був назначений. Лікар був дуже уважний, компетентний. Як для першого відвідування цієї клініки, я всім залишилася задоволена.
Дуже приємний персонал, було приємно спілкуватись із лікарем діагностом.
Якісне обладнання, хороший лікар діагност.
Комфортно, зручно, все влаштувало, дякую.
Не перший раз звертаюся, все добре, дякую!
Сподобалось - хороший контакт з пацієнтом, культура відношення, гарні пояснення.
Клініка сподобалась, пройшло все чудово. Дякую.
Все було дуже гарно, я прийшла в клініку, все гарно сказали, оформили, пояснили, відправили на діагностику. Лікарка діагностики гарно все зробила, пояснила, розказала, дуже приємна, дуже розумна, лікар дійсно від Бога, гарний спеціаліст. Дуже гарний персонал і гарна клініка, я дуже задоволена
Залишилась дуже задоволеною - лікар, що робив УЗД, відповів на усі запитання.
Гарне обслуговування. Лікар що робив УЗД, уважно дивився, усе докладно розповідав. Мені сподобалось.
Сучасна, охайна клініка, у якій працює привітний персонал, коли прийшла на діагностику, мені не довелося чекати в чергах, а одразу прийняли, усе зробили що перебувала, й незабаром отримала висновок.
Все пройшло швидко, якісно та комфортно. Усім задоволена.
Хороша клініка. Швидко, якісно обслужили, залишився задоволений.
Візитом у клініку залишилася дуже задоволена – мене зустрів привітний та професійний персонал. Отримала усе на що розраховувала, тому звертатимуся до них ще. Клініку рекомендую.
В клинике делал энцефалограмму, то был поражён отношением врача, который делал эту диагностику - при разговоре со мной, он выражался не понятными мне терминами, и на просьбу дать более понятное разъяснение, получил в ответ, что если я не понимаю, то значит тупой! И хотя я разговариваю на русском языке, тоже украинец! Мне пришлось переехать из восточной Украины, где большинство населения говорит на русском, и это не делает нас людьми второго сорта, которым можно говорить такие слова. Хотя в той-же клинике, на другой диагностике, ко мне было нормальное отношение.