Отзывы о диагностическом центре Doctor24

г. Ирпень ул. Соборная 9. На карте

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Спасибо, мне все понятно

Сподобалося, що в клініці є необхідне обладнане, фахівець з дипломованим підходом. Все пояснили, надали рекомендації. В цілому все сподобалося.

Юлія, 11.08.2025

В клініку зверталась на УЗД, мене все влаштувало, все було добре. Персонал клініки дуже приємний, ввічливий, обстеження дуже швидко зробили. Лікар діагностики чудовий!

Тетяна, 07.07.2025

Виконували в цій клініці УЗД - діагностику. Дуже гарні спеціалісти, ми задоволені візитом, все пройшло дуже добре, підтвердили наш діагноз. Будемо ще звертатись в разі потреби.

Тетяна, 22.03.2025

Клініка дуже сподобалася. Також дуже сподобався лікар, який проводив консультацію. Видно що людина дуже компетентна та уважна у своїй роботі.

Ірина, 25.11.2024

Дуже гарний лікар, який робив нам діагностику. Гарно пояснив, все розповів, на всі питання відповів. І взагалі дуже гарний був сервіс.

Сулейман, 19.10.2024

Дуже гарне, уважне ставлення. Лікар УЗД, була дуже уважною й навіть без моїх підказок побачила застарілі, хронічні проблеми. Візит пройшов добре, усім задоволена.

Олена, 16.03.2024

Візитом до клініки залишився задоволеним.

Микола, 12.03.2024

Сподобалося у клініці, все пройшло доволі добре. Було усе на найвищому рівні.

Роман, 29.02.2024

Діагностика пройшла добре, все зробили швидко, акуратно та інформативно, дякую.

Валентина, 19.02.2024

Робили виклик діагностику на дому, робили кардіограму, все чудово. Медсестра все підказала. Недорого, швидко і те що нам потрібно, хороший персонал

Володимир, 24.11.2023

Вартість в клініці була вищою, ні вказана на сайті, в іншому все задовольнило.

Наталя, 01.11.2023
Центры поблизости