Диагностический центр
  • Парковка
  • Оплата карточкой
  • Wi-Fi зона

Doctor24 — частная многопрофильная клиника с услугами узких специалистов. У нас есть возможность пройти УЗИ, сдать анализы, услуги дневного стационара. Одним из преимуществ врачей Doctor 24 является скорость реагирования на потребности пациентов: выезд врача и медсестры на дом за 15-50 мин от момента вызова. Также мы предоставляем онлайн консультации.

• пн - вс : 8:00 - 21:00

ул. Соборная 9

Без района,

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Візит пройшов чудово, все було добре у цій клініці. Дякую.

Світлана, 25.06.26

Мені все сподобалося на візиті у клініку.

Анастасія, 24.06.26

В клініку зверталася на УЗД з доплером судин шиї та голови. Лікарю найвищий бал, нереальний лікар! Лікар дуже привітний, доступно пояснює медичні терміни, уважний. Клініка супер!

Наталія, 13.06.26

Клініка нам дуже сподобалася, все тут було дійсно на високому рівні, саме на тому рівні й повинно все бути.

Олена, 27.05.26

Мені все сподобалося на візиті у клініку, дякую. Лікар, який виконував діагностику, проконсультував за результатами обстежень.

Роман, 21.05.26

Візит пройшов дуже добре, все було у клініці приємно. Діагностику провели гарно.

Віталій, 20.05.26

Все було добре на візиті у клініку. Сподобався мені лікар, який проводив діагностику, професійний, людяний.

Людмила, 18.05.26

Зверталися в клініку на УЗД органів черевної порожнини. Прийом супер! Лікар все розказав і все пояснив. Я дуже задоволена лікарем, який проводив діагностику. Лікарю дуже вдячні

Анна, 02.05.26

Мені все сподобалося на візиті у клініку.

Вікторія, 22.04.26

Обстеження провели уважно, швидко, візитом в клініку залишилися задоволені

Роман, 16.04.26
Центры поблизости