Отзывы о диагностическом центре Doctor24
- Парковка,
- Оплата карточкой,
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Сподобалося, що в клініці є необхідне обладнане, фахівець з дипломованим підходом. Все пояснили, надали рекомендації. В цілому все сподобалося.
В клініку зверталась на УЗД, мене все влаштувало, все було добре. Персонал клініки дуже приємний, ввічливий, обстеження дуже швидко зробили. Лікар діагностики чудовий!
Виконували в цій клініці УЗД - діагностику. Дуже гарні спеціалісти, ми задоволені візитом, все пройшло дуже добре, підтвердили наш діагноз. Будемо ще звертатись в разі потреби.
Клініка дуже сподобалася. Також дуже сподобався лікар, який проводив консультацію. Видно що людина дуже компетентна та уважна у своїй роботі.
Дуже гарний лікар, який робив нам діагностику. Гарно пояснив, все розповів, на всі питання відповів. І взагалі дуже гарний був сервіс.
Дуже гарне, уважне ставлення. Лікар УЗД, була дуже уважною й навіть без моїх підказок побачила застарілі, хронічні проблеми. Візит пройшов добре, усім задоволена.
Візитом до клініки залишився задоволеним.
Сподобалося у клініці, все пройшло доволі добре. Було усе на найвищому рівні.
Діагностика пройшла добре, все зробили швидко, акуратно та інформативно, дякую.
Робили виклик діагностику на дому, робили кардіограму, все чудово. Медсестра все підказала. Недорого, швидко і те що нам потрібно, хороший персонал
Вартість в клініці була вищою, ні вказана на сайті, в іншому все задовольнило.