Отзывы о диагностическом центре ОН Клиник в Белой Церкви

• Вс: 10:00-16:00

ул. Ярослава Мудрого, 5/13. На карте

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Сама процедура пройшла дуже комфортно, співробітниця була дуже приємною та привітною, все пояснила мені детально, можу поставити найвищий бал, вже забрала результати.

Анна, 22.03.2025

Клініка нам дуже сподобалася, візит добре пройшов. Дякуємо.

Наталія, 01.03.2025

Дуже приємний у спілкуванні лікар, проводив нам діагностику, дівчата на рецепції також дуже хороші. Коректно нам надали всі відповіді, все було комфортно, нам сподобалося у клініці, дійсно все було на високому рівні.

Катерина, 15.02.2025

Клініка видала виписку по моїм обстеженням дуже поганої якості, в клініці ймовірно не дуже добре працює принтер, прочитати висновок неможливо,  в клініці мені тикнули той висновок  і до побачення, побачила це не одразу. Мій лікар прочитати висновок не може, в результаті я  залишилась без документа. До лікаря діагностики взагалі немає зауважень, а клініці потрібно купити новий принтер або фарбу для принтера

0ксана, 18.01.2025

Візит в клініку пройшов добре, ввічливий персонал, все сподобалося. В клініці тепло, гарно, чисто. Лікар УЗД спеціаліст спокійний, все розповів та прокоментував, прийом пройшов добре, нема ніяких скарг. В клініку буду звертатися ще

Любов, 09.01.2025

Загалом клініка непогана, але у нас виникли питання щодо проходження діагностики. Виявляється у клініці не  роблять того що нам потрібно було зробити. Доведеться проходити діагностики повторно. Хотілось, щоб у цій клініці був більш повний спектр медичних послуг, ніж який є зараз.

Лілія, 20.12.2024

Нам дуже сподобалася клініка, все було добре.

Людмила, 05.12.2024

Клініка дуже сподобалася, доволі приємне було перебування у даній клініці. Сподобалося що є місце де можна почекати на результати обстеження. Також лікар який проводив обстеження надзвичайно компетентний спеціаліст у своїй справі. Ще дуже сильно сподобалося що у даній клініці є термінал, можна спокійно оплачувати медичні послуги через термінал в онлайні.

Олександр, 04.12.2024

Робив кардіограму в цій клініці, висновок самостійно не розбереш, довелось записуватись на консультацію до лікаря, щоб він його розшифрував. Не сподобалось те, що про це ніхто не попереджав, і мені довелось повторно відпрошуватись з роботи заради консультації. Якби одразу про це проінформували, що треба записуватись і на консультацію, то претензій в мене не було б ніяких.

Олександр, 16.10.2024

Клініка сподобалася своїм комфортом, чудовим персоналом та зручністю. Діагностика відбулася чітко по запланованому часу - це дуже сподобалося, не довелося очікувати.

Василь, 12.09.2024

Обслуговуванням задоволені, записалися на прийом в цю клініку, дякую.

Вікторія, 05.09.2024

Прийом пройшов добре, очікувала прийом пів години

Дарина, 31.07.2024

Лікар діагностики доступно все пояснила, проконсультувала, направила далі до спеціалістів вузького профілю, прийом пройшов добре, я задоволена

Марина, 23.06.2024

Сама клініка не погана, але УЗД мені зробили не інформативним (викинуті гроші на вітер), сьогодні буду переробляти в іншій клініці.

Олександр, 03.06.2024

Хороша клініка, було все супер у цій клініці. Класний, привітний персонал, все дуже сподобалося.

Вктор, 12.04.2024

Чудовий персонал, обслуговування на високому рівні. Я дуже задоволена

Тетяна, 30.03.2024

Зовсім залишилася незадоволена візитом у лікаря. Тільки прийшовши на візит, лікар запитав, що я маю бачити, грубим тоном. У висновку після обслідування, не все було  чітко вказано - це мені дуже не сподобалося. Довели мене до істерики, що мусила приймати заспокійливі ліки.

Мая, 29.03.2024

Сподобалось відношення, й лікар гарний. Загалом, залишилась задоволеною візитом до клініки.

Тетяна, 28.03.2024

Сподобалася клініка, все пройшло чудово. Спеціалісти у клініці кваліфіковані та чудові. Дуже хороші та приємні люди працюють у цій клініці. Дуже було приємне перебування у самій клініці.

Людмила, 21.03.2024

Сподобалось, що прийняли за часом, без затримок, в клініці чисто, усі привітні. Спілкування, обслуговування на найвищому рівні. Лікар, що проводив УЗД, був дуже освіченим. Візитом залишилась задоволена.

Ольга, 17.02.2024

У клініці чисто, акуратно, дівчата на рецепції привітні, спокійні. У самій клініці спокійно, приємно, доброзичливо. Якщо порівнювати цю клініку з іншими клініками де я була,  ця клініка мені найбільше подобається.

Тетяна, 14.02.2024

Все сподобалося у клініці. Пройшло все добре.

Олександра, 08.02.2024

Дуже задоволена клінікою та лікарем-діагностом, все зробили якісно, сервіс на найвищому рівні. Дякую!

Юлія, 19.01.2024

Комфортна клініка, звертатимуся, мене все влаштувало.

Світлана, 12.01.2024

Вже не вперше звертаюся у цю клініку.Все мені сподобалося. Добре все пройшло.

В'ячеслава, 09.01.2024
Центры поблизости