Doc.ua - бронь лекарств в несколько кликов! Скидка до 30% в свыше 6000 аптек

Анальгин-Дарница таблетки 0,5г №10
Внешний вид товара может отличаться от изображенного
в наличии

Кому можно: Взрослым, Аллергикам, Диабетикам, Водителям
Способ ввода: Внутрь / перорально
Взаимодействие с едой: После

Инструкция - Анальгин-Дарница таблетки 0,5г №10 Скачать инструкцию

Склад: діюча речовина: metamizole sodium; 1 таблетка містить метамізолу натрію (анальгіну) 500 мг; допоміжні речовини: крохмаль картопляний, тальк, кальцію стеарат.

Показання. Больовий синдром різного походження: головний, зубний біль, невралгія, радикуліт, біль у м’язах, суглобах, біль під час менструацій. Як допоміжний засіб для зменшення болю після хірургічних і діагностичних втручань. Гіпертермічний синдром при інфекційно-запальних захворюваннях.

Протипоказання. Гіперчутливість до компонентів лікарського засобу, похідних піразолону. Зміна складу периферичної крові: агранулоцитоз, лейкопенія. Захворювання крові: анемія будь-якої етіології, цитостатична чи інфекційна нейтропенія. Виражені зміни функцій печінки та нирок (порфіринового обміну). Вроджена недостатність глюкозо-6-фосфатдегідрогенази. Бронхіальна астма. Підозра на гостру хірургічну патологію.

Спосіб застосування та дози. Застосовувати дорослим та дітям віком від 14 років усередину по 250–500 мг (½– 1 таблетка) 1–2 рази на добу. Таблетки приймати після їди, не розжовувати, не розсмоктувати, запивати достатньою кількістю води. Максимальна добова доза − 1 г. Дітям віком від 12 до 14 років − по 250 мг 1–2 рази на добу. Анальгін призначений для симптоматичного короткотривалого застосування. Курс лікування − не більше 3 днів. Якщо симптоми захворювання не зникають впродовж 3 днів, слід звернутися до лікаря щодо подальшого застосування лікарського засобу.

Діти. Лікарський засіб не застосовувати дітям віком до 12 років.

Этот препарат в аптеках г. Харьков
На карте Cписок
Ваш консультант (Ювілейний №1 (ВК))Харківська обл., м. Харків, Салтівський р-н, просп. Ювілейний, буд. 57/106
24.7 грн
Ваш консультант (Незалежності Апт. пункт №1 "Аптека №47" (ВК))Харківська обл., м. Харків, Шевченківський р-н, просп. Незалежності, 13
29.8 грн
АНЦвул. Богомольця Академіка, 4
24.88 грн
Аптечна мережа 911 (Верона)Харківська обл., м. Харків, Салтівський р-н, вул. Гвардійців-Широнінців, буд. 15/46
25.6 грн
Аптека низькі ціни №1 (Отакара Яроша)Харківська обл., м. Харків, Шевченківський р-н, вул. Яроша Отакара, буд.21
27.4 грн
Бажаємо здоров'я61085, м.Харків, пр-т Аерокосмічний(Гагаріна), 84
Бажаємо здоров'я61202, м.Харків, пр-т Свободи Людвіга,31
27.62 грн
Аптека оптових цін (Академіка Павлова Апт. пункт №10-14)Харківська обл., м. Харків, Салтівський р-н, вул. Академіка Павлова, буд. 46
27.7 грн
Аптечна мережа 911 (Незалежності Апт. пункт №2-14 (ВК))Харківська обл., м. Харків, Шевченківський р-н, просп. Незалежності, буд. 13
29.7 грн
Аптека низькі ціни №1 (Аптека №1)Харківська обл., м. Харків, Холодногірський р-н, вул. Полтавський Шлях, буд. 148/2
29.9 грн
Аптечна мережа 911 (Незалежності Апт. пункт №1-14 (ВК))Харківська обл., м. Харків, Шевченківський р-н, просп. Незалежності, буд. 13
30.4 грн
Аптечна мережа 911 (Перемоги Апт. пункт №15-14)Харківська обл., м. Харків, Шевченківський р-н, просп. Перемоги, буд. 53
22.4 грн
Аптечний пункт (Інститут терапії (стаціонар) Апт. пункт №5-6 (Аптека 216))Харківська обл., м. Харків, просп. Любові Малої, 2-А
23.5 грн
Аптека оптових цін (Лікарня №18 Апт. пункт №10-3)Харківська обл., м. Харків, Немишлянський р-н, вул. Єдності, 104
24.8 грн
Бажаємо здоров'я61058, м.Харків, вул. Сумська, 69
Бажаємо здоров'я61064, м.Харків, вул.Полтавський Шлях, 123
Бажаємо здоров'я61103, м.Харків, вул. Двадцять Третього Серпня, 43
Бажаємо здоров'я61096, м.Харків, пр-т Байрона (Героїв Сталінграда), 183
27.62 грн
Аптечна мережа 911 (Лікарня №27 Апт. пункт №8-3)Харківська обл., м. Харків, Київський р-н, вул. Григорія Сковороди, 41
27.7 грн
Бажаємо здоров'я61124, м.Харків, пр-т Аерокосмічний(Гагаріна), 167
27.92 грн
Показать еще 20 аптек

С этим товаром тоже покупают

Товары которые сейчас покупают

Онлайн-консультация с профессиональным врачом не выходя из дома
Заказать консультацию