Лікування п'яткових шпор в Львові

2.5

Другие подологічна клиники в Львові

Практикуючий лікар
    • Wi-Fi зона,

Подологічний центр Наталії Гринчишин пропонує послуги висококваліфікованих спеціалістів. Серед головних напрямків, в яких працює клініка — апаратний медичний педикюр ще

• Пн-Сб: 9:00-19:00

вул. Стрийська 33. На карті

Салон краси
    • Wi-Fi зона,

«Здорова стопа» – перший центр у Львові, у спеціалізацію котрого входять виключно проблеми стопи. Спеціалісти центру займаються проблемами шкіри (бородавки, мозолі, натоптиші, тріщини,мацерація і т.п.), проблемами нігтів (врослий, проблемний, потовщений, деформований ніготь), діабетичною стопою та проведенням апаратного педикюру ще

• Пн-Сб: 10:00-18:00
    • Нд: вихідний

вул. Щирецька, 36 . На карті

Залізничний

Медичний центр
    Гінекологія, Дерматологія, Дерматоонкологія, Косметологія, Подологія, Психотерапія, Терапія, Трихологія ще

НОВОDЕРМ – це медичний центр, який має європейську якість обслуговування; особливе ставлення до кожного пацієнта; науковий підхід та інноваційність, а також співпрацю із провідними спеціалістами та наявність якісного сучасного обладнання ще

• Пн-Пт: 9:00-19:00
    • Сб: 9:00-17:00

вул. Сахарова, 82. На карті

Франківський

Лікувальний діагностичний центр
    Подологія

FOOT praktik - один з найкращих центрів сучасної подології не тільки у Львові а й в Україні. В нас працюють сертифіковані спеціалісти вищої категорії, які займаються вирішенням проблем шкіри на стопах - бородавки, тріщини, мозолі, натоптиші. Проблеми нігтів - врослі нігті, обробка грибкових нігтів, деформовані, потовщені. Також ми проводимо обробку діабетичної стопи, апаратний педикюр, компʼютерну діагностику стоп, виготовлення індивідуальних ортопедичних устілок. ще

• Пн-Сб: 8:00-21:00

вул. Зелена, 37. На карті

Клініка
    Дерматологія, Косметологія, Подологія, Трихологія
    • Wi-Fi зона,

Клініка естетичної медицини Мирослави Новосільської у Львові займається лікуванням усіх видів захворювань та патологій естетичного направлення. У медичному закладі працюють кваліфіковані спеціалісти, які у своїй роботі використовують інноваційне обладнання та сучасні косметичні засоби. У стінах клініки проводять лікування шрамів і рубців без оперативного втручання, омолодження шкіри, лікування алопеції ще

• Пн-Вс: 10:00-22:00

пл. Данила Галицького, 2. На карті

• Wi-Fi зона,

Ми об'єдналися та створили моно бренд EOSC для популяризації напряму подології та здоров'я Ваших стоп. Наші фахівці – це висококваліфіковані подологи України, які пройшли спеціальну підготовку та навчання у провідних експертів галузі та знають все про сучасні тенденції щодо вирішення проблематики. Безперервне підвищення кваліфікації наших фахівців, передові технології, унікальне обладнання, професійна та ефективна косметика – це запорука здорових ніг, а значить і всього організму! ще

• Пн-Вс: 10:00-19:00

просп. Червоної Калини, 97. На карті

Сихівський

• Wi-Fi зона,

Центр надає усі види подологічних послуг ще

• Пн-Вс: 9:00-19:00

вул. Костя Левицького, 22. На карті

Личаківський

• Wi-Fi зона,

Центр подології «Твоя Стопа» — сучасний медичний заклад, що спеціалізується на комплексному догляді за стопами. Ми поєднуємо професійний підхід із сучасними технологіями для ефективного лікування та профілактики подологічних проблем. ще

• Пн-Сб: 9:00-19:00

• Нд: вихідний

вул. Юрія Руфа, 4. На карті

Личаківський

Медичний центр
    Гінекологія, Кардіологія, Оториноларингологія, Педіатрія, Подологія, Рентгенологія, Терапія, УЗ-діагностика, Урологія, Ендокринологія ще
    • Wi-Fi зона,

Лікарня ЕКСПЕРТ на Сихові надає широкий спектр поліклінічних послуг: консультації, обстеження та лікування. Рентген використовується для точних діагностичних обстежень, а також доступні кардіологія, УЗД, гінекологія, подологія та прийом вузькопрофільних спеціалістів. ще

• Пн-Сб: 8:00-20:00
    • Вс: 9:00-18:00