- Пн-Нд: 7:00-20:00
- Пн-Пт: 8:00-19:00
- Сб: 10:00-18:00
- Вс: выходной
Другие гінекологічні клиники в Києві
Медичний центр «Владімед-Ритм» пропонує широкий спектр послуг для пацієнтів, діагностику та лікування різних захворювань організму. Центр працює за сучасними медичними стандартами, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Тут можна отримати консультацію лікаря, пройти необхідні обстеження та отримати рекомендації щодо лікування. ще
Ensuria Medical — це сучасна приватна клініка, створена з особливою увагою до потреб пацієнтів. Ми поєднали експертну медицину, передове обладнання та атмосферу затишку, щоб кожна хвилина вашого візиту була наповнена турботою та спокоєм. ще
Левка Лук’яненка 21, корп.14. На карті
Оболонський , м.Оболонь, м.Мінська, м.Героїв Дніпра
Центр Мамології № 1– сучасний багатопрофільний медичний центр. Ми надаємо нашим пацієнтам якісну медичну допомогу, комфортний сервіс. Пропонуємо консультації спеціалістів, мамографію, УЗД, ендоскопію та інші обстеження. ще
вул .Оболонська, 6. На карті
Подільський , м.Контрактова площа, м.Тараса Шевченка
Новий медичний центр «Оксфорд Медікал» на Лівому березі Києва (вул. Євгена Маланюка, 101) — це широкий спектр медичних послуг, сучасне обладнання та турботлива команда лікарів. Якісна допомога близько від дому! ще
вул. Євгена Маланюка, 101( Сагайдака Степана). На карті
Дніпровський , м.Лівобережна
«Клініка ЦСМ» — це сучасна неврологічна клініка, що спеціалізується з нейрореабілітації та відновної медицини. ще
«Солтан Медікал» пропонує консультації лікарів різних спеціальностей, а також повний спектр діагностичних послуг, включаючи УЗД, ендоскопію та лабораторні дослідження. Наш центр оснащений сучасним обладнанням, що дозволяє отримати точні результати обстежень та забезпечити ефективне лікування. ще
Нове відділення мережі клінік в Києві, що спеціалізується на хірургічних послугах. Наші напрямки: пластична хірургія, мамологія, урологія, ортопедія та травматологія, естетична гінекологія. ще
вул. Метрологічна, 11-б. На карті
Голосіївський , м.Теремки
"Клініка спеціалізується на профілактиці та лікуванні дитячих захворювань. Дитячий стоматолог слідкує за зубами (чистка, герметизація, укріплення та лікування), дитячий ортодонт за формуванням правильного прикусу, масажист-фізіотерапевт за формуванням структури тіла. При виборі нашої клініки для своєї дитини ми вам гарантуємо: міцне здоров’я для вашої дитини, гарні та рівні зуби, підготовлене для щасливого життя тілом. Заключення декларації з педіатром по програмі НСЗУ – для безкоштовних візитів. Також у нас працюють лікарі для дорослих: терапевт, гінеколог, стоматолог, масажист, психолог, УЗД. Маніпуляційні послуги: ЕКГ, ін’єкції, крапельниці, вакцинації." ще
вул. Анни Ахматової, 22. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
Медичний центр спеціалізується на гінекології, урології, ультразвуковій діагностиці. Має власну лабораторію. ще
вул. Андріївський узвіз, 38. На карті
Подільський , м.Золоті ворота, м.Майдан Незалежності, м.Поштова площа