Послуги сімейної медицини

за популярністю south
за рейтингом south
за ціною south
за кількістю відгуків south
Акушерство, Андрологія, Гінекологія, Гастроентерологія, Дерматологія, Кардіологія, Неврологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Педіатрія, Ревматологія, Сімейна медицина, Травматологія, УЗ-діагностика, Урологія

«Garvis — Твоя територія здоров'я!» — це мережа приватних медичних центрів, до складу якої входять медичні центри «Сімейний лікар», два діагностичних центри Garvis, багатопрофільний хірургічний центр Garvis та реабілітаційний центр Garvis. «Garvis — Твоя територія здоров'я!» — це поєднання найкращого міжнародного досвіду, новітніх технологій та найсучаснішого обладнання.

[{"1":{"from":"800","to":"1800","pre_entry":"0"},"2":{"from":"800","to":"1800","pre_entry":"0"},"3":{"from":"800","to":"1800","pre_entry":"0"},"4":{"from":"800","to":"1800","pre_entry":"0"},"5":{"from":"800","to":"1800","pre_entry":"0"}},{"6":{"from":"900","to":"1500","pre_entry":"0"}}]

ЖК «Олімпійський», бульвар Кобзаря, 2, приміщення 2/5

Індустріальний

Консультации в семейной медицине
Андрологія, Гінекологія, Гастроентерологія, Дерматологія, Ендокринологія, Кардіологія, Лабораторна діагностика, Неврологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Педіатрія, Ревматологія, Сімейна медицина, Травматологія, УЗ-діагностика, Урологія, Функціональна діагностика, Хірургія
  • Wi-Fi зона

[{"1":{"from":"900","to":"1700","pre_entry":"0"},"2":{"from":"900","to":"1700","pre_entry":"0"},"3":{"from":"900","to":"1700","pre_entry":"0"},"4":{"from":"900","to":"1700","pre_entry":"0"},"5":{"from":"900","to":"1700","pre_entry":"0"}},{"6":{"from":"900","to":"1500","pre_entry":"0"}}]

бульвар Зоряний, 1М

Шевченківський

Консультации в семейной медицине
Інфектологія, Алергологія, Венерологія, Гінекологія, Гастроентерологія, Генетика, Дієтологія, Дерматологія, Ендокринологія, Ендоскопія, Кардіологія, КТ і МРТ, Лабораторна діагностика, Мамологія, Неврологія, Нефрологія, Онкологія, Психіатрія, Психотерапія, Пульмонологія, Ревматологія, Рентгенологія, Сексологія, Терапія, Травматологія, Трихологія, УЗ-діагностика, Урологія, Функціональна діагностика, Хірургія

пн-пт: 8:00-19:00; сб: 8:00-16:00; вс: 8:00-19:00

пр-т Слобожанський, 109 А

Індустріальний

Консультации в семейной медицине
Гінекологія, Дерматологія, Кардіологія, Неврологія, Педіатрія, Сімейна медицина, Урологія

пн-пт: 8:00-18:00; сб-вс: 9:00-15:00

Набережна Перемоги, 1Н

• Wi-Fi зона

пн-вт: 9:00-16:00; ср: 8:00-15:00; чт: 9:00-16:00; пт: 8:00-15:00; сб: 9:00-15:00; вс: выходной

Запорізьке шосе, 80

Шевченківський

Лабораторна діагностика, Педіатрія, Сімейна медицина

[{"1":{"from":"800","to":"1600","pre_entry":"0"},"2":{"from":"800","to":"1600","pre_entry":"0"},"3":{"from":"800","to":"1600","pre_entry":"0"},"4":{"from":"800","to":"1600","pre_entry":"0"},"5":{"from":"800","to":"1600","pre_entry":"0"}},{"6":{"from":"900","to":"1500","pre_entry":"0"}}]

проспект Героїв, 17А

Консультации в семейной медицине
Гінекологія, Гастроентерологія, Дерматологія, Ендокринологія, Кардіологія, Неврологія, Педіатрія, Сімейна медицина, Урологія

вул. Кондратюка, 10

Новокодацький

Консультации в семейной медицине
Акушерство, Андрологія, Гінекологія, Гастроентерологія, Дерматологія, Кардіологія, Неврологія, Ортопедія, Оториноларингологія, Педіатрія, Ревматологія, Сімейна медицина, Травматологія, Урологія

[{"1":{"from":"900","to":"1600","pre_entry":"0"},"2":{"from":"900","to":"1600","pre_entry":"0"},"3":{"from":"900","to":"1600","pre_entry":"0"},"4":{"from":"900","to":"1600","pre_entry":"0"},"5":{"from":"900","to":"1600","pre_entry":"0"}}]

вул. Левка Лук'яненка, 20

• Wi-Fi зона

пн: 9:00-16:00; вт: 8:00-15:00; ср: 9:00-16:00; чт: 8:00-15:00; пт: 9:00-16:00; сб: 9:00-15:00; вс: выходной

вул. Сонячна Набережна, 6

Самарський