Київ

Новини DOC.UA

Блог Новини DOC.UA Лікарям Гід здоров'ям Поради лікаря Що робити, якщо...
Public Health 2025 — це ключова платформа для інноваційних технологій, фахового обміну та стратегічного партнерства для відновлення медицини України. З 1 по 3 жовтня 2025 року Київ стане головним майданчиком для обговорення відновлення медичної системи України та впровадження інноваційних технологій у сфері охорони здоров’я.
Представляємо вам наш рейтинг алергологів України – ТОП-15 провідних фахівців, досвід і знання яких вже оцінили користувачі сервісу DOC.UA.
1 червня 2025 року сімейна клініка «Наш Doctor» відкриває нове відділення на Оболоні — за адресою: просп. В. Івасюка, 8, корп.1. DOC.UA надає інформаційну підтримку цій події. Разом з організаторами запрошуємо батьків з дітьми на яскраве свято, де поєднаються піклування про здоров’я та розваги для всієї сім’ї. Програма розпочнеться о 15:00 та триватиме до 20:00.
DOC.UA рекомендує найкращих лікарів-психотерапевтів України, які здатні розв'язати будь-яку проблему пацієнта з користю для його душевної рівноваги.
Психологи входять до двадцятки популярних спеціалістів сервісу DOC.UA. Представляємо ТОП-15 психологів України за версією DOC.UA.
Розпочинаємо знайомство з березневими спецпропозиціями з переліку акцій, якими можна скористатися тільки при записі, через онлайн-сервіс DOC.UA.
Щоб заощадити ваш час, ми підготували рейтинг ТОП-15 найкращих ортопедів-травматологів України. Сервіс DOC.UA допоможе вам швидко знайти кваліфікованого фахівця і записатися на прийом без зайвих складнощів.
Щоб не допустити серйозних паталогій серцево-судинної системи, DOC.UA підготував для вас ТОП-15 кваліфікованих кардіологів.
Скористайтеся спеціальними пропозиціями від партнерів DOC.UA, щоб перевірити стан свого здоров’я вже зараз, не відкладаючи у дальню шухлядку. Зробіть це «ЗАРАДИ ЗАВТРА»!
У лютому в рамках Місяця профілактики онкологічних захворювань DOC.UA готує ряд інформаційних активностей. Стежте за анонсами «ЗАРАДИ ЗАВТРА».
Показати ще 10 статейautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right