add_box Гастроентерологія Дерматологія Ендокринологія Педіатрія Сімейна медицина Терапія ... ще
Медичний центр «МІЙ ЛІКАР» – це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я.
У нашій клініці пацієнти можуть звернутися за консультацією до лікаря, пройти лабораторну діагностику, оформити необхідні медичні документи та скористатися додатковими сервісами. Особливу увагу ми приділяємо створенню зручних умов для відвідувачів: від швидкої реєстрації та уважної роботи адміністраторів до професійної допомоги медичного персоналу.
Ми прагнемо бути місцем, де пацієнти відчувають довіру та впевненість у якості наданих послуг. Наш підхід базується на індивідуальному підході, уважному ставленні до деталей та щирому бажанні допомогти кожному, хто звертається до нас
Медичний центр «МІЙ ЛІКАР» на Лівобережній– це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я.
Медичний центр «Мій Лікар» на Лісовому масиві - це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я.
Медичний центр «Мій Лікар» на Позняках (відділення №13) — сучасний заклад первинної медичної допомоги, що обслуговує дце сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я.
Медичний центр «Мій Лікар» на Харківській - це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я.
Медичний центр «Мій Лікар» на Троєщині - це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я.
add_box Гастроентерологія Педіатрія УЗ-діагностика Ендокринологія Сімейна медицина ... ще
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «Мій Лікар» на Борщагівській - це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я.
Медичний центр «Мій Лікар» на Академмістечку - це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я.
Медичний центр «Мій Лікар» на Деміївській — це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я.
Медичний центр «Мій Лікар» на вулиці Юлії Здановської — це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я.
add_box Дерматологія Педіатрія Сімейна медицина ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «Мій Лікар» на Оболоні - це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я.
add_box Ортодонтія Ортопедія Рентгенологія Стоматологія Хірургія ... ще
Стоматологічна клініка «Роса Дент» надає широкий спектр стоматологічних послуг різних рівнів складності для дорослих і дітей. Медичний персонал має високу кваліфікацію і багаторічний досвід роботи в стоматології. Висока якість роботи забезпечує новітнє обладнання та застосування сучасних методик у лікуванні та естетичній стоматології. У роботі використовуються виключно сертифіковані і сучасні матеріали
add_box Ортопедія Рентгенологія Стоматологія Хірургія Ортодонтія ... ще
Клініка «Роса Дент» на Палладіна надає повний спектр стоматологічних послуг для дорослих і маленьких пацієнтів. Медичний персонал має високу кваліфікацію і багаторічний досвід роботи в стоматології. Висока якість роботи забезпечують за допомогою інноваційного обладнання та застосування сучасних методик у лікуванні
add_box Гінекологія Дерматологія Косметологія Мамологія Онкологія Пластична хірургія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Центр жіночого здоров'я OKSAL.MED — сучасна Клініка в центрі Києва де проводяться консультації, діагностика і лікування кращими фахівцями міста в області гінекології, мамології, онкогінекології, онкомамології, естетичної хірургії та всіх видів діагностики. Десяткам тисяч вдячних пацієнтів надають послуги лікарі вищих категорій, активні наукові співробітники з більш ніж 20 роками практичному досвіду у своїй професії.
Клініка ортопедичної хірургії "ОПОРА" — сучасна приватна клініка травматології та ортопедії у Києві. Лікування переломів кінцівок, ендопротезування й артроскопія, лікування суглобів і остеосинтез, дитяча ортопедія і травматологія.
add_box Акушерство Ведення вагітності Гастроентерологія Генетика Гінекологія Дерматологія ... ще
Медично-діагностичний центр «Дніпролаб» спеціалізується на комплексній діагностиці та наданні консультативних послуг пацієнтам. Так, на сьогодні у медичному центрі «Дніпролаб» можна пройти понад 500 видів лабораторних досліджень, повний спектр ультразвукових досліджень, ендоскопічні дослідження системи травлення, а також отримати кваліфіковані консультативні послуги генетика
"Дніпролаб" - медична діагностика для всієї родини!
Діагностичний центр Дніпролаб вже більше 15 років займає топові позиції серед медичних центрів в таких містах як Київ, Чернігів, Черкаси, Фастів, Бровари.
алергологічні типи досліджень.
Медичний персонал лабораторії - це висококваліфіковані лікарі-лаборанти з багаторічним досвідом роботи.
Перед обстеженням Вас проконсультують з приводу правил підготовки до аналізів крові, сечі, калу та інших біоматеріалів.
add_box Гінекологія УЗ-діагностика Ведення вагітності ... ще
алергологічні типи досліджень.
add_box Гінекологія УЗ-діагностика Сімейна медицина Лабораторна діагностика ... ще
загальноклінічні,
add_box Кардіологія Педіатрія УЗ-діагностика Сімейна медицина ... ще
"Днепролаб" – медицинская диагностика для всей семьи!
Диагностический центр Днепролаб уже более 15 лет занимает топовые позиции среди медицинских центров в таких городах, как Киев, Чернигов, Черкассы, Фастов, Бровары.
В медицинской лаборатории Днепролаб Вы сможете по доступным ценам в максимально короткие сроки сдать анализы по следующим направлениям: общеклинические, биохимические, гематологические, иммунологические, гормональные, аллергологические типы исследований.
Медицинский персонал лаборатории – это высококвалифицированные врачи-лаборанты с многолетним опытом работы.
Перед обследованием Вас проконсультируют по правилам подготовки к анализам крови, мочи, кала и других биоматериалов.
add_box Гастроентерологія Кардіологія УЗ-діагностика Сімейна медицина Ендоскопія ... ще
Діагностичний центр «Дніпролаб» по вул. Полуботка, 7 надає широкий спектр послуг ультразвукової діагностики органів та систем організму (УЗД органів травної системи, сечостатевої системи, УЗД молочних залоз та ін.). Перевагами центру є: сучасне обладнання, якісні матеріали та висококваліфіковані фахівці
add_box Гінекологія Дерматологія УЗ-діагностика Флебологія Ведення вагітності ... ще
алергологічні типи досліджень.
add_box Гінекологія Дерматологія Педіатрія УЗ-діагностика Сімейна медицина ... ще
Паркінг
«Дніпролаб» – це діагностичний центр у с. Гатне, де проводиться широкий спектр діагностичних маніпуляцій, спрямованих на виявлення захворювань практично всіх органів і систем. Кожен пацієнт має можливість вибрати підходящий час для проходження процедури, після чого за короткий термін забрати результати в клініці або отримати їх на електронну пошту. Точність результату та якісне виконання досліджень – головний принцип роботи даної діагностики
"Дніпролаб" - медична діагностика для всієї родини!
У медичній лабораторії Дніпролаб Ви зможете за доступними цінами в максимально короткі терміни здати аналізи за такими напрямками: загальноклінічні, біохімічні, гематологічні, імунологічні, гормональні, алергологічні типи досліджень.
add_box Кардіологія Ендокринологія Сімейна медицина ... ще
загальноклінічні,
алергологічні типи досліджень.
RHINO – спеціалізована клініка ЛОР-хірургії нового покоління, де поєднуються доказова медицина, сучасні технології та щира турбота про пацієнта. Ми створили простір, де можна почуватися спокійно та безпечно.
У RHINO працює команда досвідчених експертів. До роботи залучені вузькопрофільні фахівці: отоларингологи, фоніатри, сурдологи, щелепно-лицьові та пластичні хірурги. Такий підхід дозволяє комплексно вирішувати проблеми вуха, горла та носа – від точної діагностики до повного відновлення.
add_box Наркологія Психіатрія Психологія Психотерапія ... ще
Паркінг
Приватний кабінет психолога Табачникова С.І. - Надає психологічну допомогу кожному клієнту. Авторські методики психологічної корекції професора Табачник С.І. позбавлять алкогольної, тютюнової, ігрової, наркотичної та інших видів залежностей. Також у кабінеті надається психологічна допомога при невротичних та соматоформних розладах.