Приватні клініки Києва в районі Шевченківський (331)

Дивитись лікарів Києва
За назвою
Дента Вітал

Дента Вітал

7відгуків
Клініка "Дента Вітал" протягом десяти років надає високоякісні стоматологічні послуги, спираючись на досвід практикуючих фахівців і новітнє технічне обладнання. Одним з переваг клініки "Дента Вітал", є гнучка цінова політика, що забезпечує пацієнтам якісне, безболісне, але, в той же час, доступне лікування.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 21:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Олеся Гончара, 53на карті
Шевченківський м.Університет м.Золоті ворота
Українська академія пластичної хірургії
Українська академія пластичної хірургії - сучасна клініка, основна діяльність якої - усунення естетичних недоліків найбільш сучасними методами в області пластичної хірургії. Висококваліфіковані лікарі проводять мамопластику, ліпосакцію, абдомінопластику, фейсліфтінг, ендопротезування та інші види операцій
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Маршала Рибалка, 11Бна карті
Шевченківський м.Вокзальна м.Олімпійська м.Площа Українських Героїв
S.I.Y.Dental

S.I.Y.Dental

5відгуків
Стоматологічна клініка S.I.Y.Dental c 2013 року надає послуги в усіх напрямках: терапевтична, естетична, ортопедична, хірургічна стоматологія, імплантація, ортодонтія, пародонтологія. Принципи роботи S.I.Y.Dental використовують сервіс високого рівня для маленьких і дорослих пацієнтів, використання інноваційних технологій, матеріалів, що відповідають європейській якості
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т Лобановського, 4-Вна карті
Шевченківський м.Либідська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Київська обласна клінічна лікарня «Відділення хірургії»
add_box Хірургія ... ще
У відділенні хірургії Київської обласної клінічної лікарні використовується велике розмаїття лікувальних методів, які надаються пацієнтам, що потребують хірургічного втручання
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00
вул. Багговутівська, 1на карті
Шевченківський м.Дорогожичі
Родина

Родина

Лікувальний діагностичний центр
4відгуки
«Родина» – это лечебный диагностический центр, в котором предоставляют высочайшего уровня услуги по направлению рефлексотерапия, офтальмология, дерматовенерология. Кроме того в центре можно пройти комплексный медосмотр. В «Родине» беспокоятся о здоровье всех пациентов, используя только выверенный алгоритм обследований, современное диагностическое оборудование. На всех этапах обследований специалисты центра ведут тщательный контроль.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Пимоненка, 10ана карті
Шевченківський м.Лук'янівська
Клініка Medical Practice Dr.Danatsko
4відгуки
Клиника Medical Practice Dr. Danatsko – это профессиональный сервис от квалифицированных специалистов, комплексный подход к диагностике, ориентированный на высокую точность поставленного диагноза, новейшие комплексные программы лечения с использованием европейских методов, передового оборудования.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 21:00
ул. Герцена, 17/25на карті
Шевченківський
Кафедра стоматології при НМАПО ім. П.Л. Шупика
На кафедрі стоматології при НМАПО ім. П.Л. Шупика проводять комплексну діагностику, ортопедичне і терапевтичне лікування зубного ряду, застосовуючи сучасні технології та методи в наданні дентальних послуг.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 14:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Пимоненка, 10а, каб. 421на карті
Шевченківський м.Лук'янівська м.Майдан Незалежності
Приватний кабінет психіатра, гіпнотерапевта Пріми Інни Володимирівни
У приватному кабінеті психіатра і гіпнотерапевта проводиться діагностика і лікування панічних атак, депресій, страхів, неврозів, психосоматичних розладів (у тому числі больовий синдром), порушень харчової поведінки, анорексії, нікотинової, ігрової залежності, залежних відносин, порушень сну та інші
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Івана Франка, 42, оф. 2на карті
Шевченківський м.Університет
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет Зябліцева М. В.
4відгуки
У приватному кабінеті Зябліцева М. В. займаються підбором дієти, коригують інсулінотерапію, ведуть діагностику і лікування цукрового діабету, лікування захворювань наднирників, ендокринної системи, метаболічного синдрому
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 16:00
вул. Борщагівська, буд. 139/141, приміщення 59на карті
Солом'янський м.Шулявська м.Політехнічний інститут
ДЕНТ-IН, стоматологічний центр

ДЕНТ-IН, стоматологічний центр

3відгуки
Стоматологічний центр "ДЕНТ-ІН" - це втілення новітніх технологій в поєднанні з роботою кваліфікованих фахівців. Використовуючи комплексний підхід в лікуванні зубів, лікарі-стоматологи досягають висококласних результатів, як з естетичної, так і з функціональної сторін.
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Кіквідзе, 11на карті
Печерський м.Звіринецька