Психотерапія в психоаналітичному методі ефективно допомагає усвідомити й змінити ті аспекти особистості, що привели до проблематичного стану. Основний акцент терапії полягає в розвитку психічних процесів, що сприяють одужанню.
У приватному кабінеті психолога надають професійну допомогу людям які стикаються з різноманітними емоційними складнощами пов’язаними з питаннями особистого розвитку, самооцінки, різними складними емоційними станами, налагодження стосунків з близькими людьми. У роботі з фахівцем можна досягнути поставлених цілей, набути впевненості в собі, вийти з емоційних станів у яких є застрягання, подивитись на ситуацію з іншої сторони, розуміти себе краще, знайти інші шляхи виходу з ситуації. Є можливість онлайн консультацій.
Анонімний медичний центр «Європа» у Києві вже багато років допомагає різним людям у допомозі усунення різних залежностей і психічних порушень, що дає змогу швидко повернутися до нормального ритму життя. У нашій установі створені спеціальні умови для швидкого і результативного одужання від будь-якої залежності. Ми заробили собі хорошу репутацію в Київській області, що свідчить про нашу компетентність у сфері сучасної наркології та медикаментозної терапії. Також у нас надаються послуги лікування наркоманії або алкоголізму в стаціонарі.
В приватному кабінеті приймає лікар невролог Ключева Вікторія Олексіївна, займається широким спектром неврологічних захворювань. Лікар керується принципами доказової медицини, міжнародними рекомендаціями та протоколами. Відвідує міжнародні конференції, закордонні стажування. Окрема сфера інтересів- епілептологія.
Сучасний медичний центр з досвідченими експертами в сфері дерматовенерології та трихології. Має зручну локацію, доступний прайс та онлайн-запис за 1 хвилину.
Інститут репродуктивної медицини Дахно — міжнародна клініка з 30-річним досвідом. Фахівці клініки на експертному рівні займаються діагностикою та лікуванням безпліддя, гінекологією та урологією, пренатальною діагностикою та веденням вагітності. Забезпечуємо пацієнтам лікування світового рівня, технологічну точність та людяну підтримку на кожному етапі шляху до батьківства. Життя народжується тут!
HoldYou — сучасний центр психологічної допомоги, де працюють кваліфіковані психологи та психотерапевти. Ми надаємо індивідуальні консультації для дорослих, дітей і сімей як онлайн по всій Україні та світу, так і офлайн у кабінетах наших спеціалістів. Підбираємо психолога відповідно до запиту кожного клієнта.