Приватні клініки Києва на метро Лісова (21)

Дивитись лікарів Києва
За назвою
Сімейна офтальмологія
203відгуки
add_box Офтальмологія ... ще
Мережа офтальмологічних кабінетів «Сімейна офтальмологія» обладнана сучасними апаратами для фізіотерапевтичного лікування профільних пацієнтів. Також в центрі проводиться підбір та виготовлення сучасних методів корекції зору - окулярів, контактних лінз. Лікарі кабінетів надають комплекс спеціальних послуг в одному місці відразу всім членам сім'ї, незалежно від віку і складності патології органу зору.
add_box Офтальмологія ... ще
Мережа офтальмологічних кабінетів «Сімейна офтальмологія» займається виготовленням та підбором сучасних методів корекції зору - контактних лінз і окулярів. Кабінети обладнані новітніми апаратами для якісного фізіотерапевтичного лікування профільних пацієнтів, а лікарі надають комплексні офтальмологічні послуги відразу всім членам сім'ї незалежно від складності патології органу зору.
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Лісківська, 12/1на карті
Деснянський м.Чернігівська м.Лісова
add_box Офтальмологія ... ще
У мережі офтальмологічних кабінетів «Сімейна офтальмологія» працюють професійні фахівці, які надають комплексні послуги з лікування патологій зору різного ступеня складності і дітям, і дорослим. Всю діагностику і фізіотерапевтичні процедури проводять на інноваційних технологіях.
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
пр. Павла Тичини, 22на карті
Дніпровський м.Дарниця
add_box Офтальмологія ... ще
Мережа офтальмологічних кабінетів «Сімейна офтальмологія» надають якість і комфорт свої пацієнтам. Кабінет обладнаний сучасними апаратами для якісного фізіотерапевтичного лікування патологій зору різного ступеня складності і дітям, і дорослим. Також в кабінеті проводиться виготовлення і підбір сучасних методів корекції зору - контактних лінз і окулярів.
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 20:00
Обуховське шосе, 2 (Аутлет "Мануфактура")на карті
Київська область м.Видубичі
add_box Офтальмологія ... ще
access_time_filled пн - чт : 10:00 - 21:00 access_time_filled сб - нд : 10:00 - 20:00 access_time_filled пт : вихідний
Гатне, вул. Київська, 2В МегаМаркетна карті
Святошинський м.Теремки
add_box Офтальмологія ... ще
Професійні фахівці, мережі офтальмологічних кабінетів «Сімейна офтальмологія» надають комплексні послуги з лікування патологій зору різного ступеня складності дорослим та дітям. Діагностика та лікування проводиться на новітньому устаткуванні.
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 20:00
Столичне шосе 103, ТРЦ Атмосферана карті
Голосіївський м.Видубичі
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Оптика "Сімейна офтальмологія» надає медичні послуги з діагностики зору для дорослих та дітей, підбору окулярів та контактних лінз.
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 18:00 access_time_filled сб - нд : 11:00 - 17:00
Голосіївський проспект, 104на карті
Голосіївський м.Голосіївська
МикоЛєн

МикоЛєн

Клініка
add_box Гінекологія Неврологія Педіатрія Терапія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Наша нова клініка радо вітає вас! Ми спеціалізуємося на наданні послуг у галузі гінекології та терапії, створюючи затишну атмосферу для кожного пацієнта. Тут ви можете пройти обстеження, отримати консультації та пройти лікування під наглядом досвідчених спеціалістів. Також у нас є можливість здавати аналізи, що дозволяє оперативно отримувати результати та розпочати лікування.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 17:00
вул.Новаторів 4на карті
Дніпровський м.Чернігівська м.Лісова
Стоматологічна клініка Dental Group

Стоматологічна клініка Dental Group

Стоматологична клініка
2відгуки
add_box Стоматологія ... ще
Dental Group создана группой врачей всех стоматологических специальностей. Доктора клиники — первой и вышей категории, члены Асоциации имплантологов и ортодонтов Украины. Специалисты посещают современные стоматологические симпозиумы в Украине и за рубежом. Предоставляется самое высокое качество лечения, любой сложности
access_time_filled вт - нд : 9:00 - 20:00 access_time_filled пн : вихідний
Краковская,11на карті
Воскресенка м.Лівобережна м.Дарниця м.Чернігівська м.Лісова
Дарлін

Дарлін

Стоматологична клініка
1відгук
add_box Ортодонтія Ортопедія Стоматологія ... ще
«Дарлін» - це стабільна і успішна клініка, яка надає медичні послуги в галузі стоматології. Лікарі клініки проводять повний спектр послуг, серед яких професійна консультація, діагностика, комплексне лікування і протезування зубів.
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
Стоматологічна клініка «Дарлін» надає повний комплекс стоматологічних послуг, кваліфіковані лікарі працюють з сучасним обладнанням, використовують тільки високоякісні матеріали і прогресивні технології лікування.
access_time_filled пн - чт : 8:30 - 21:00 access_time_filled пт : 8:30 - 21:30 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 18:00
вул. Мішуги, 10, оф. 102на карті
Дарницький м.Позняки
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 21:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 18:00
вул. Попудренко, 18, оф. 2на карті
Дарницький м.Дарниця
add_box Ортопедія Стоматологія ... ще
пр-т Маяковського, 43/2 (ТЦ Фестивальний)на карті
Деснянський м.Лісова
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Віта Медікал (Vita Medical)

Віта Медікал (Vita Medical)

Медичний центр
938відгуків
add_box Акушерство Алергологія Вертебрологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматовенерологія ... ще
Медичний центр Vita Medical (Віта Медікал) - це сучасний широкопрофільний центр Києва з надання якісної, швидкої та високоефективної медичної допомоги пацієнтам на підставі точної діагностики і європейських стандартів лікування. У центрі Vita Medical (Віта Медікал) створена затишна і невимушена атмосфера, працює привітний і висококваліфікований лікарський і молодший медичний персонал, майже всі фахівці при необхідності виїжджають додому до пацієнта.
add_box Акушерство Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Широкопрофільний сучасний медичний центр Vita Medical (Віта Медікал) - це висококваліфікований медичний персонал, широкий вибір послуг, затишна обстановка, невимушена атмосфера і ідеальний комфорт. У центрі Vita Medical надають якісну і високоефективну медичну допомогу пацієнтам після проведення точної діагностики і грунтуючись на європейських стандартах лікування.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 21:00 access_time_filled нд : 9:00 - 16:00
вул. Зої Гайдай, 5ана карті
Оболонський м.Мінська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Масаж Неврологія Ортопедія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «Vita Medical» надає широкий спектр послуг в різних напрямках медицини для дорослих і дітей. Робота медцентру основа на європейських стандартах. У разі необхідності, фахівці зможуть виїхати додому до пацієнта.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Дегтярівська, 33Бна карті
Святошинський м.Шулявська
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Віта Медікал - це сучасний медичний центр на Бальзака у Києві. Це унікальне місце, основне завдання якого полягає у збереженні міцного здоров'я та доброго самопочуття на довгі роки.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : 9:00 - 16:00
вул. Оноре де Бальзака, 80на карті
Деснянський м.Лісова м.Оболонь
Мобільна клініка «ДоброДок»
add_box Педіатрія Терапія Сімейна медицина Лабораторна діагностика ... ще
Мобільна клініка «ДоброДок» (DobroDoс) пропонує послуги кваліфікованих лікарів і медичної сестри на дому. На виїзді проводять консультації та лікування фахівці наступних напрямків: сімейні лікарі та терапевти, педіатри. Пацієнти старше 18 років можуть викликати додому ЛОРа, невропатолога, кардіолога (з проходженням ЕКГ). Також пацієнти можуть здати аналізи для лабораторної діагностики на дому.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
м. Київ, вул. Попудренка, 34на карті
Дніпровський м.Академмістечко м.Голосіївська м.Деміївська м.Житомирська м.Святошин м.Нивки м.Берестейська м.Шулявська м.Політехнічний інститут м.Вокзальна м.Університет м.Театральна м.Хрещатик м.Арсенальна м.Дніпро м.Гідропарк м.Лівобережна м.Дарниця м.Чернігівська м.Лісова м.Теремки м.Іподром м.Виставковий центр м.Васильківська м.Либідська м.Палац Україна м.Олімпійська м.Площа Українських Героїв м.Майдан Незалежності м.Поштова площа м.Контрактова площа м.Тараса Шевченка м.Почайна м.Оболонь м.Мінська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги
add_box Акушерство Гепатологія Дерматологія Інфектологія Кардіологія Наркологія ... ще
Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги цілодобово надає екстрену медичну допомогу. Приймає пацієнтів з гострими захворюваннями хірургічного та нейрохірургічного профілів, з травмами, отруєннями, переохлаждениями. КМКЛШМД разом З Київським міським центром серця створює комплекс для надання багатопрофільної невідкладної допомоги
access_time_filled пн - нд : Цілодобово

Медичний центр
4.8
3відгуки
add_box Ендоскопія КТ і МРТ УЗ-діагностика ... ще
Клиника «Глобал Медик» – многопрофильный медицинский центр, который специализируется на качественной диагностике различных заболеваний. Квалифицированный медицинский персонал и современное оборудование позволяет обеспечить высокую эффективность диагностических процедур
add_box КТ і МРТ ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
ул. Т. Драйзера 19, 2-я поликлиника Деснянского района, 7 этаж, отделение рентгенологиина карті
Деснянський
add_box УЗ-діагностика Ендоскопія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
Проспект Маяковского, 26 ана карті
Деснянський м.Чернігівська м.Лісова м.Почайна
Спеціалізована медико-санітарна частина № 10
add_box Урологія ... ще
Специализированная медико-санитарная часть № 10 - это современное многопрофильное лечебно-профилактическое учреждение высшего уровня аккредитации. В структуру входят: поликлиника, дневной стационар на 20 коек, санитарно-эпидемиологическая станция, стоматологическое отделение и вспомогательные лечебно-диагностические отделения
access_time_filled пн : 8:00 - 14:00 access_time_filled вт - ср : 8:30 - 14:00 access_time_filled чт : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
пров. Волго-Донський, 3на карті
Дарницький м.Чернігівська м.Лісова м.Бориспільська м.Червоний хутір
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Мобільна лабораторія Callab (Коллаб)
add_box Лабораторна діагностика ... ще
Callab (Коллаб) – лаборатория, там где тебе удобно. Мобильная лаборатория, которая осуществляет забор анализов дома или в офисе у пациента. Бригады медсестер работают круглосуточно, Вы можете выбрать любое удобное время для сдачи ПЦР теста или клинических анализов. Большое количество мобильных бригад позволяет выполнять заказы незамедлительно. В штат мобильной лаборатории входят только опытные фельдшера, медсестры и логисты. Весь персонал прошел полную подготовку по забору и транспортировке биоматериала
access_time_filled пн - нд : Цілодобово
на карті
Печерський м.Академмістечко м.Голосіївська м.Деміївська м.Житомирська м.Святошин м.Нивки м.Берестейська м.Шулявська м.Політехнічний інститут м.Вокзальна м.Університет м.Театральна м.Хрещатик м.Арсенальна м.Дніпро м.Гідропарк м.Лівобережна м.Дарниця м.Чернігівська м.Лісова м.Сирець м.Дорогожичі м.Лук'янівська м.Золоті ворота м.Палац Спорту м.Кловська м.Печерська м.Звіринецька м.Видубичі м.Славутич м.Осокорки м.Харківська м.Вирлиця м.Бориспільська м.Червоний хутір м.Теремки м.Іподром м.Виставковий центр м.Васильківська м.Либідська м.Палац Україна м.Олімпійська м.Площа Українських Героїв м.Майдан Незалежності м.Поштова площа м.Контрактова площа м.Тараса Шевченка м.Почайна м.Оболонь м.Мінська м.Героїв Дніпра м.Позняки
chevron_left 2 3
Показати ще 1 Клінікиautorenew