Сторінка 2. Сторінка 2:Клініки Акушерські у Києві - Дніпровського району (14)
- Паркінг,
- Сб: 8:00-17:00
- Нд: 9:00-14:00
- Сб: 8:00-17:00
- Нд: вихідний
«Академія Вашого здоров'я» - це сучасний медичний центр, який надає своїм пацієнтам дійсно якісні та професійні медичні послуги. У медичному центрі «Академія Вашого здоров'я» здоров'я кожного пацієнта знаходиться під опікою лікарів вищої та першої категорії і кваліфікованого медичного персоналу. Медичний центр «Академія Вашого здоров'я» оперує новітнім медичним обладнанням та апаратурою, лікувальний процес проходить максимально комфортно для пацієнта.
вул. Червоногвардійська, 12 (вул. Гната Хоткевича, 12). На карті
Дніпровський , м.Чернігівська
вул. Спаська, 5. На карті
Подільський , м.Контрактова площа
вул. Бастіонна, 3/12. На карті
Печерський , м.Звіринецька
Лікарі акушери-гінекологи в даній клініці
дивитись всеДитяча клініка BABY LUCK надає послуги від професійної діагностики до лікування захворювань. Основою роботи клініки є комплексне якісне лікування пацієнтів різного віку за допомогою сучасних медичних апаратів ще
Лікарі акушери-гінекологи в даній клініці
дивитись всеКиївська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги цілодобово надає екстрену медичну допомогу. Приймає пацієнтів з гострими захворюваннями хірургічного та нейрохірургічного профілів, з травмами, отруєннями, переохлаждениями. КМКЛШМД разом З Київським міським центром серця створює комплекс для надання багатопрофільної невідкладної допомоги ще
Лікувально-діагностичний центр «Алое плюс» (Алое +) - це приватний медичний заклад, що спеціалізується на наданні кваліфікованої консультативної та лікувальної допомоги. Центр був заснований в 2016 році, основним принципом при формуванні центру було створення колективу професійних фахівців з високоморальними людськими якостями. ще
вул. Харківське шосе, 11. На карті
Дніпровський , м.Дарниця