Вертебрології клініки в Києві (53)

Дивитись Вертебрологів Києва
clear
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Дерматовенерологія (ДВ), медичний центр
Медичний центр «ДВ» є профільним медичним закладом з майже двадцятирічної історією існування, у якому пацієнтові виявляється комплекс послуг з діагностики і терапії патологій у сфері гінекології, урології, дерматовенерології, проктології. Медичний прийом у центрі ведуть кваліфіковані лікарі, лабораторна діагностика проводиться на базі власної високотехнологічної лабораторії, у лікуванні застосовуються передові методи і підходи
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 13:30 access_time_filled вт : вихідний access_time_filled чт : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Володимира Винниченка (раніше Ю. Коцюбинського), 14на карті
Шевченківський м.Лук'янівська
Здоров'я столиці

Здоров'я столиці

439відгуків
Медичний центр «Здоров'я столиці» вже майже 10 років надає якісну медичну допомогу, доступну для всіх пацієнтів. У центрі «Здоров'я столиці» вас зустріне команда лікарів-професіоналів і уважний персонал, а при необхідності ви на місці можете пройти лабораторну діагностику, рентгенологічне, ультразвукове та інші обстеження. У центрі є всі умови для проведення малих і великих оперативних втручань, фізіотерапевтичного лікування і реабілітації.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Шовковична, 34 вна карті
Шевченківський м.Арсенальна
Лікарська практика

Лікарська практика

320відгуків
Паркінг Wi-Fi зона
Медичний центр «Лікарська практика» має основне завдання - здійснення точної діагностики за допомогою інноваційного обладнання. У її стінах проводиться комплексне лікування хвороб різного профілю медикаментозними і немедикаментозними методами
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
вул. Назарівська, 13на карті
Шевченківський м.Університет
General Doctors

General Doctors

Клініка
113відгуків
Клиника создана на основе методик и лечебных программ, разработанных доктором Марусичем Александром Анатольевичем. Его методики объединяют такие направления, как вертебрология, ортопедия и иммунология.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
пр. Героев Сталинграда, 12-Г, корпус 1на карті
Оболонський м.Оболонь
Центр реабілітації хребта
98відгуків
Центр реабилитации позвоночника – это медицинский центр консервативного безоперационного лечения заболеваний позвоночника с помощью комплексных лечебных тренажеров "Кипарис", занятия на которых дают возможность разгрузить позвоночник и восстановить структуру и кровообращение в межпозвоночных дисках и межпозвоночных суставах
add_box Масаж Неврологія Реабілітологія Кінезітерапія Вертебрологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 20:30 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 16:30
вул. Велика Васильківська, 143/2на карті
Печерський м.Либідська
add_box Масаж Неврологія Ортопедія Реабілітологія Кінезітерапія Вертебрологія
Центр реабилитации позвоночника «New Spine» — это современная клиника, которая предоставляет услуги по восстановлению функций позвоночника. В центре высококвалифицированные специалисты проводят безоперационное лечение спины и позвоночника с помощью уникального тренажера «Кипарис». Также в центре специалисты выполняют различные виды массажа
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 16:30
вул. Олександра Мішуги, 6на карті
Дарницький м.Позняки
Персомед

Персомед

Клініка
67відгуків
Клініка «Персомед» дотримується принципів персоналізованої і індивідуально націленої медицини. На сьогоднішній день клініка «Персомед» має в своєму розпорядженні сучасним поліклінічним відділенням, розташованим в районі Троєщини м.Києва, в якому надаються послуги в сфері відеоендоскопів (гастроскопія, колоноскопія), терапії, гастроентерології, дієтології, ортопедії, вертебрології, гінекології, отоларингології, апаратної та лабораторної діагностики.
55відгуків
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дієтологія Масаж Ортопедія Оториноларингологія ... ще
Оплата карткою
access_time_filled пн - сб : 7:30 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Оноре де Бальзака, 4на карті
Деснянський м.Дарниця
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Клініка «Персомед» надає медичні послуги і має двадцятирічну історію. Робота ведеться за такими напрямками, як гінекологія; гастроентерологія; дієтологія; вертебрологія; ендокринологія; травматологія; отоларингологія; фізіотерапія.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т Маяковського, 18Ана карті
Деснянський м.Чернігівська
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Велика Васильківська, 132на карті
Голосіївський м.Либідська
Медичний центр «Медіол»
32відгуки
«Медиол» – широкопрофильный медицинский центр, оказывающий квалифицированную врачебную и диагностическую помощь взрослым и детям. Кабинеты клиники укомплектованы современным оборудованием, благодаря чему процесс обследования и лечения проходит с максимальным удобством для пациентов и отличается высокой эффективностью
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 21:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Анны Ахматовой, 30на карті
Позняки
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Українсько-німецька клініка лікування спини і суглобів, спортивної медицини «Флексіс»
Паркінг Wi-Fi зона
Українсько-німецька клініка лікування спини і суглобів, спортивної медицини «Flexis» за час існування вже встигла заслужити величезний авторитет серед своїх пацієнтів. Медичний центр не тільки використовує в своїй роботі передові медичні досягнення в техніці і науці, а й при цьому добре оснащений, а висококваліфікований персонал комплексно і з увагою підходить до лікування кожного пацієнта. Все це в сукупності дозволяє клініці досягати високої якості лікування.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 11:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Льва Толстого, 63, офіс 25на карті
Дарницький м.Вокзальна
Приватний кабінет «Manual-center»
4відгуки
Ортопед-травматолог, вертебролог, мануальний терапевт. Займаюсь лікуванням захворювань хребта більше 15 років. Використовую методики мануальної терапії, точкового масажу, акупунктури та фізіотерапії.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
вул.Деміївська 13на карті
Голосіївський м.Деміївська
Санте

Санте

4.8
461відгук
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «САНТЕ» є яскравим представником цінностей європейської медицини в Україні. Безперечна перевага «САНТЕ» - команда кваліфікованих лікарів, які мають багатий практичний досвід і постійно підвищують власну кваліфікацію. Клієнтів очікує високий рівень корпоративної культури, атмосфера психологічного спокою в центрі і поєднання на практиці передових галузей діагностики, традиційних і авторських методик класичної, сімейної та альтернативної медицини
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Маршала Гречко, 1на карті
Подільський м.Святошин
chevron_left
Показати ще 10 Клінікиautorenew
5 6