Приватні клініки Києва (1069)

Дивитись лікарів Києва

Евентедж

Салон краси
add_box Масаж Реабілітологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Салон предлагает немедекаметозный профилактический уход и реабилитацию с использованием массажных техник. Сеансы массажа выполняются по европейским методикам, которые заключаются в интенсивном, но мягком безболезненном воздействии на организм, гарантируя видимый эффект. Для посетителей также представлен сервис по уходу за телом, волосами и т.д.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 21:00
проспект Павла Тичини 1вна карті
Дніпровський
Медичний центр «Прана»
add_box
Медичний центр «Прана» являє собою комплекс терапевтичних і косметологічних послуг, спрямованих на загальне оздоровлення і схуднення організму людини. Основні напрямки, за якими працює центр це: мануальна терапія, урологія, гідроколонотерапія, гірудотерапія, мамологія, сухі вуглекислотні ванни, косметологія і ТЕС-терапія.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 18:00
на карті
Голосіївський
Офтальмологічний кабінет Люксоптика
add_box
В офтальмологическом кабинете «Люксоптика» в Николаеве оказывают полный спектр диагностических манипуляций для выявления и лечения аномалий рефракции. Консультации предоставляют высококвалифицированные врачи-офтальмологи по поводу сохранения и улучшения качества зрения, проводят полную диагностику зрительного анализатора и помогают подобрать необходимое конкретно каждому средство коррекции, как детям, так и взрослым.
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 22:00
на карті
Голосіївський
Київський міський клінічний госпіталь інвалідів Великої Вітчизняної війни
add_box Психологія ... ще
Киевский городской клинический госпиталь инвалидов Великой Отечественной войны на сегодня - главное лечебное и организационно-методическое медучреждение, которое имеет высшую аккредитационную категорию. Это современное многопрофильное лечебное учреждение на 500 коек, которому в 2007 г. присвоен статус клинического. Ежегодно в Госпитале лечатся почти 9000 ветеранов войны.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 16:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вулиця Федора Максименка, 26на карті
Оболонський м.Героїв Дніпра
Центр дієтології та омолодження
add_box Дієтологія ... ще
У Центрі дієтології та омолодження свої послуги пропонує дипломований дієтолог Яковенко Олена Михайлівна, вона ж творець «Авторської школи дієтології». Кваліфікований спеціаліст-дієтолог дає консультації, розробляє індивідуальну схему харчування, таблицю дозволених і заборонених продуктів, становить відповідний особисто кожному добовий раціон. У Центрі дієтології та омолодження Вас навчать принципам правильного збалансованого харчування, складання здорового раціону для всієї родини, допоможуть досягти бажаного результату в схудненні без нанесення шкоди здоров'ю і загрози повторного набору ваги.
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Ванди Василевської 7, оф. 211на карті
Шевченківський м.Політехнічний інститут
Центр психоаналізу

Центр психоаналізу

Медичний центр
add_box Психологія ... ще
«Центр психоаналізу» - сучасний психологічний центр, що надає професійні послуги психологічного консультування, індивідуальної, групової психотерапії, а також дитячого та сімейного консультування. Фахівці центру гарантують конфіденційність, високий професійний рівень, індивідуальний підхід в кожному окремому випадку
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 21:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
пр. Героїв Сталінграда, 12ена карті
Оболонський м.Оболонь
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
ДНУ «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами (ДНУ «НПЦ ПКМ» ДУС)
add_box Урологія Лабораторна діагностика ... ще
Державна наукова установа «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами (ДНУ «НПЦ ПКМ» ДУС) - це одне з провідних, унікальних медичних установ України, вже більше 90 років успішно працює і об'єднує в своїй діяльності наукове, освітнє спрямування і медичну практику.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Верхня, 5на карті
Печерський м.Печерська м.Звіринецька
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Центр галотерапии «Територія  солі»
add_box Терапія ... ще
Центр надає послуги галотерапії для всієї родини. У стінах клініки створені спеціалізовані умови імітації цілющого мікроклімату соляних печер. Безмедикаментозний метод лікування високодисперсним соляним аерозолем, який застосовується в галотерапевтичному центрі, сприяє лікуванню і профілактиці ГРЗ, астматичних проявів, алергій та інших захворювань. У клініці проводить консультації кваліфікований фізіотерапевт з багаторічним досвідом роботи.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
Оболонська набережна, 11, корпус 2на карті
Оболонський м.Оболонь
Майстер Дент

Майстер Дент

Стоматологична клініка
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
В стоматологии «Мастер Дент» проводят всестороннюю терапию зубных патологий. Стоматологи «Мастер Дента» лечат ткани пародонта, корневые каналы, поражения зубов некариозной и кариозной природы, проводят ортодонтическое лечение зубов. Диагностика тканей пародонта выполняется на аппарате периодонтального зондирования PA-ON.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 21:00 access_time_filled нд : 10:00 - 16:00
ул. Ревуцкого, 24/4на карті
Позняки м.Харківська м.Позняки
Відродження здоров'я

Відродження здоров'я

Диагностичний центр
add_box Імунологія Інфектологія Гастроентерологія Гепатологія Дерматологія Дієтологія ... ще
Широкопрофильный медицинский центр предлагает спектр услуг, основанных на уникальных безмедикаментозных методиках для лечения множества заболеваний организма. Клиника специализируется на БИО-лечении, которое воздействует на организм комплексно, исключая возникновение побочных эффектов.
add_box Гастроентерологія Гепатологія Дерматологія Дієтологія Імунологія Інфектологія ... ще
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 19:00
Cаксаганского, 119, Бизнес-центр «Botanic Towers» 4 этаж, оф. 17на карті
Центр м.Вокзальна м.Університет
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 19:00
ул. Урловская, 13, детская поликлиника №3, 3 этаж, кабинет в МЦ Таурус плюсна карті
Позняки м.Позняки