Приватні клініки Києва (1069)

Дивитись лікарів Києва
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Кабінет психологічної допомоги Наталії Наливайко
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Качественная психотерапевтическая и психологическая помощь в решении трудной жизненной ситуации, преодолении кризиса, изменение неуспешного жизненного сценария, выработка стрессоустойчивости и наработка психологической модели поведения, которые позволят самостоятельно и успешно справляться с проблемными жизненными ситуациями.
access_time_filled пн : 13:00 - 17:00 access_time_filled чт : 11:00 - 17:00 access_time_filled пт : 13:00 - 16:00 access_time_filled вт : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
Киев, ул. Гайдара, 50Б на карті
Шевченківський м.Вокзальна м.Площа Українських Героїв
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет лікаря Купченко В.В.
add_box Терапія Сімейна медицина ... ще
Приватний кабінет доктора В.В. Купченко надає кваліфіковану допомогу терапевта, сімейного лікаря з 30-річним досвідом практичної медичної діяльності. Спеціаліст проводить консультаційний прийом, підбирає схему лікування для пацієнтів із серцево-судинними захворюваннями, хворобами травної системи, захворюваннями органів дихання.
access_time_filled пн - пт : 14:00 - 17:00 access_time_filled вт : 8:00 - 11:00 access_time_filled чт : 11:00 - 14:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Братиславська, 14 Бна карті
Деснянський м.Чернігівська
Приватний кабінет дерматолога
add_box Дерматологія Косметологія Трихологія УЗ-діагностика Дерматовенерологія Подологія
Высококвалифицированная дерматология, оснащена современным оборудованием для проведения диагностики и лечения заболеваний кожи, волос и ногтей!
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
ул. Братиславская, 14-Бна карті
Дарницький
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Студія краси «Лінія каре»
add_box Косметологія Масаж Подологія ... ще
Студія краси «Лінія каре» надає стандартний комплекс салонних послуг: догляд за волоссям, візаж, макіяж, косметологію, манікюр і педикюр. Косметологія - одне з базових напрямків, тому вибір процедур тут досить великий. Салон заснований в 2009 році і апаратна база закладу постійно оновлюється. Майстри, яких в «Лінії каре» більше 10 чоловік, вже встигли виробити авторські підходи.
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 21:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул Сікорського, 1 (ЖК Зелений острів)на карті
Святошинський м.Берестейська
«БіоЕКОрегулятор»  Центр ревіталізаціїї та здоров'я
add_box Реабілітологія ... ще
Медичний центр «БіоЕКОрегулятор» спеціалізується на терапії за допомогою апарату «БІО-1». Прилад дозволяє робити масаж методом пневмопресингу. Також, у клініці надають послуги ручного лікувального, медового та антицелюлітного масажу. У центрі приймають дорослих і дітей з шестирічного віку
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 19:30
вул. Льва Толстого, 9-ана карті
Шевченківський м.Площа Українських Героїв
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Медургент, клініка реконструктивної хірургії, нейрохірургії
add_box Нейрохірургія Хірургія ... ще
Клініка «Медургент» надає своїм пацієнтам можливість вирішення проблем пов'язаних зі здоров'ям будь-якого ступеня складності. Робота клініки більше 18-ти років базується на новітніх діагностичних методах і досягнення наукової медицини, добре оснащених операційних, високе мистецтво лікарів, а також на передових і класичних системах реабілітації. Всі процедури проводяться в умови стаціонару з високим рівнем комфортабельності
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул.Коперника 12Дна карті
Шевченківський м.Лук'янівська
Стоматологічна клініка «КІСС»

Стоматологічна клініка «КІСС»

Стоматологична клініка
add_box Стоматологія ... ще
Стоматологічна клініка «КІСС» надає повний комплекс дентальних послуг для дітей і дорослих. Тут можна зробити рентген, отримати консультацію досвідчених стоматологів, пройти курс лікування карієсу на будь-якій стадії і його ускладнень, видалити зуби мудрості, провести професійну чистку або відбілювання, позбутися від неправильного прикусу і т. д. Процес лікування проходить з максимальним комфортом і зручністю для пацієнтів . У тому числі і для дітей - в клініці працюють кваліфіковані дитячі стоматологи, які допомагають дітям подолати страх перед лікуванням зубів і навчають правильному догляду за ротовою порожниною
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : 9:00 - 17:00
вул. Кирилловская, 126/2на карті
Оболонський м.Почайна
Косметологічний кабінет Sendeli
add_box Косметологія ... ще
Sendeli надає послуги висококваліфікованих косметологів. У роботі використовуються новітні технології та сертифіковані препарати, завдяки чому досягаються високі результати в збереженні краси і молодості
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 21:00
ул. Є. Коновальця, 36-Дна карті
Печерський м.Печерська
Студія-школа OL

Студія-школа OL

Салон краси
add_box Трихологія УЗ-діагностика ... ще
Багатофункціональна студія-школа Олесі Лисенко для всієї родини надає послуги висококваліфікованих фахівців за наступними напрямками: перукар, стиліст, колорист, візажист, педагог, бровіст, трихолог. У роботі використовується власна лінія шампунів, авторські масажні практики, апаратне обстеження
вул. Івана Франка, 30на карті
Шевченківський м.Університет м.Театральна м.Золоті ворота
Приватний кабінет психолога, психотерапевта Анастасії Сухорукової
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Анастасия Сухорукова — психолог, психотерапевт с медицинским образованием. В частном медицинском кабинете психолога проводятся индивидуальные и семейные консультации, психодиагностика.
access_time_filled вт - сб : 10:00 - 20:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled нд : вихідний
ул. Андрющенко, 4, оф. 3на карті
Шевченківський м.Університет