Приватні клініки Києва (1069)

Дивитись лікарів Києва
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Кабінет приватного психотерапевта – лікаря Д'яконова В.Н.
Паркінг Wi-Fi зона
У приватному кабінеті Дьяконова Віталія Миколайовича надається кваліфікована допомога у вирішенні питань по психотерапії, психології. Досвідчений лікар, який спеціалізується на консультуванні людей в складних життєвих ситуаціях, займається психодіагностикою, психотерапією, сімейним консультуванням, лайф-коучингом, бізнес-коучингом.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 22:00
вул. Кропивницького, 18на карті
Печерський м.Палац Спорту
Кабінет краси «МодЕстЪ»
add_box Дерматологія Косметологія Стоматологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Кабинет красоты «МодЕстЪ» оказывает широчайший комплекс услуг в дерматологи, стоматологии, косметологии и SPA. Особенностью кабинета красоты «МодЕстЪ» является наличие отдельного комплекса услуг для мужчин, включая SPA-программы, маникюр, педикюр, массаж. Для прекрасной половины пола в кабинете красоты «МодЕстЪ» предоставляются услуги инъекционной и аппаратной косметологии, омолаживающие комплексы, массаж, SPA-программы, электроэпиляция.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 18:00
вул. Володимирівська, 9на карті
Шевченківський м.Театральна м.Золоті ворота м.Майдан Незалежності
Діагност КТ

Діагност КТ

Диагностичний центр
add_box КТ і МРТ ... ще
Медицинский центр «Диагност КТ» специализируется на проведении исследований внутренних органов и систем, используя современный метод компьютерной томографии. В «Диагност КТ» осуществляют два вида компьютерной томографии – нативное и с контрастом. Исследования проводят эксперты по радиологии, которые имеют высшую квалификационную категорию.
Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 10:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Васильківська, 45, корпус 4на карті
Голосіївський м.Васильківська
пр-т. Лобановського, 17, каб. 150на карті
Солом'янський
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет психотерапевта Козачиної О.В.
add_box Психологія Психотерапія ... ще
У приватному кабінеті психотерапевта Козачиної Є. В. надають допомогу пацієнтам з труднощами у відносинах, при переживанні розлучення, конфліктів, при почутті невпевненості, комплексах, пригніченості, труднощах в інтимному житті, різних кризах, відчутті «порожнечі» в душі, нав'язливих думках і багатьох інших станах і симптомах, що спричиняє гнітючий вплив на пацієнтів.
access_time_filled пн - пт : 12:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Боричів Тік 5, студія психотерапії "АТМАН"на карті
Подільський м.Поштова площа м.Контрактова площа
Psylife - сучасна психотерапія

Psylife - сучасна психотерапія

Практикуючий лікар
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Psylife - це центр сучасної психотерапії, психології та навчання. Клієнти можуть отримати якісну психотерапевтичну допомогу в складних життєвих ситуаціях, при різних душевних станах і кризах, взяти участь в майстер-класах і лекціях, а також отримати класичну освіту по психотерапії
access_time_filled пн - сб : Цілодобово access_time_filled пт : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Кавказька 9на карті
Солом'янський м.Вокзальна
Центральна районна поліклініка Печерського району
add_box Хірургія Лабораторна діагностика ... ще
«Центральна районна поліклініка Печерського району Києва» надає своїм пацієнтам досить широкий перелік лікувально-діагностичних послуг при використанні спеціального обладнання: ЕКГ, УЗД, рентгену і лабораторної діагностики. Застосовувані технології і кваліфікація лікарів і забезпечують поліклініці точність медичного обслуговування та високу якість
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Підвисоцького, 13на карті
Печерський м.Звіринецька
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет психолога Цикало А. М.
add_box Психологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Горького, 165/114на карті
Голосіївський м.Либідська м.Палац Україна
Олгерд

Олгерд

Медичний центр
add_box Ортопедія Рентгенологія УЗ-діагностика Функціональна діагностика Вертебрологія ... ще
Клініка «Олгерд» надає послуги по виведенню з запою і викликом терапевта додому. Очевидною перевагою медичного центру є можливість прийому клієнтів щодня без вихідних з 9:00 до 18:00
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : 9:00 - 16:00
вул. Феодори Пушиної, 23на карті
Святошинський м.Житомирська
Неврологічна клініка доктора Яценко
add_box Неврологія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
«Неврологічна клініка доктора Яценко» спеціалізується на наданні всього спектру неврологічної допомоги дітям і дорослим. У ній проводиться унікальна комплексна реабілітація пацієнтів, які перенесли інсульт. Клініка використовує найсучасніші та ефективні методи лікування і реабілітації дітей з аутизмом, ДЦП, затримкою психомовного розвитку, гіперактивністю, епілепсію, енурез і ін.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Богомольця, 4на карті
Печерський м.Палац Спорту м.Кловська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет психолога Клімова К.В.
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Приватний кабінет психолога Климова К.В. надає послуги висококласного лікаря-психотерапевта. Приємна атмосфера, індивідуальний підхід і зацікавленість у вирішенні проблем пацієнта (розладів харчової поведінки, депресивних і тривожних розладів, психосоматичних розладів та ін.) Роблять даний медичний заклад одним з кращих у своєму роді в Києві
пр. 40-річчя Жовтня, 48на карті
Голосіївський м.Голосіївська м.Деміївська