Євромед Плюс

Ціни послуг мережі клініки Євромед Плюс

Клініка
75відгуків
add_box Вертебрологія Денний стаціонар Мануальна терапія Масаж Неврологія Ортопедія ... ще
Клініка вертебрології, неврології, ортопедії та реабілітації, а також урології. Новітні методики безопераційного лікування. Реабілітація, котра дійсно ставить на ноги
75відгуків
add_box Неврологія Ортопедія УЗ-діагностика Урологія Реабілітологія Вертебрологія
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Юрка Тютюнника, 23на карті
Богунський
add_box Мануальна терапія Масаж Неврологія Ортопедія Травматологія Урологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Ми зібрали крутих доказових спеціалістів, які працюють за новітніми методиками: уролог, вертебролог, ортопед, невролог.Ми використовуємо сучасні протоколи лікування та перевірені методи, щоб позбутися причини болю, а не маскувати симптоми
вул. Чорновола, 4на карті
Королевський
Наведений нижче прайс-лист є неповним, і представлений для загального ознайомлення з цінами клініки. Точну вартість необхідних послуг Вам озвучить оператор нашого колл-центру при підтвердженні запису.
Андрологія
Вертебрологія