Центр збереження зору «Ваша Оптика»

Відгуки про мережу клінік Центр збереження зору «Ваша Оптика»

Клініка
1відгук
Ефективність консультативно — діагностичної допомоги «Ваша Оптика» забезпечується високим рівнем кваліфікації і практичним досвідом медичних працівників, а також використанням сучасного діагностичного обладнання. Офтальмологічне обстеження (комп'ютерна діагностика зору, вимір внутрішньоочного тиску і ін.) допоможе уникнути проблем із зором і запобігти захворюванням очей.
add_box Офтальмологія ... ще
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : 10:00 - 18:00
вул. Київська, 35на карті
Богунський
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
відгук
Аліна 28 Квітень 2026
На консультації гарно перевірили зір лікар уважна. Мені сподобалось задоволена