Суми

Відгуки про мережу клінік МДЦ Експерт

Діагностичний центр
2відгуки
add_box КТ і МРТ УЗ-діагностика ... ще
Мережа медичних діагностичних центрів «Експерт» пропонує своїм клієнтам широкий вибір послуг діагностики для дорослих і дітей: УЗД, КТ, МРТ. Також в діагностичному центрі Ви зможете проконсультуватися з досвідченим рентгенологом.
Паркінг Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Короленка, 62на карті
Без району
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box КТ і МРТ ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
пл. Соборна, 14на карті
Соборний
add_box КТ і МРТ ... ще
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Ближня, 31на карті
Новокодацький
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Університетська (Пушкінська) 56на карті
Королевський
add_box КТ і МРТ ... ще
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 22:00 access_time_filled сб : 8:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Троїцька, 48на карті
Ковпаківський
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 17:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Павлова, 2на карті
Центр
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Київська, 78-гна карті
Без районів
add_box УЗ-діагностика ... ще
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Сковороди, 82на карті
Київський м.Ярослава Мудрого
add_box КТ і МРТ ... ще
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Менделєєва, 7на карті
вул. Верховинна, 69на карті
Святошинський м.Житомирська м.Святошин
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
відгуки
Олександр Гладиш 30 Жовтень 2024
Все добре.
Олександр 23 Жовтень 2024
Чемне обслуговування. Рекомендую. Вразливим категоріям знижка.