Одеса

«Нефроцентр»‎ Одеса

Медичний центр
34відгуки
add_box Нефрологія ... ще
У «Нефроцентрі» Одеса надається широкий спектр професійної та експертної медичної допомоги діалізним пацієнтам і пацієнтам з різними захворюваннями нирок. Амбулаторний прийом нефролога проводиться з метою своєчасного виявлення захворювання нирок і їх подальшого лікування.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Люстдорфська дорога, 1на карті
Приморський
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

У «Нефроцентрі» Одеса проводять діагностику та лікування різних захворювань нирок.

Обладнання клініки:

Для якісного діалізу «Нефроцентр» використовує лише найкраще обладнання від лідерів світового ринку гемодіалізу. Апарати 5008S від компанії Fresenius, система водопідготовки AqwaAplus4000 та сучасна система подачі концентрату CDS.

Переваги і принципи роботи центру:

• Професійний персонал — кваліфіковані медсестри, сертифіковані інженери, лікарі з багаторічним досвідом роботи в діалізі та нефрології, професора і кандидати наук. «Нефроцентр» працює, як одна команда, допомагаючи один одному в різних ситуаціях — від консультації складного пацієнта до проведення процедури.
  • Турбота про комфорт пацієнтів. «Нефроцентр» забезпечує пацієнту повний спектр послуг — від первинної консультації до повноцінного супроводу діалізу. Перебуваючи в центрі пацієнт отримує не тільки якісну медичну допомогу, а й відчуває себе важливою частиною команди.
Перевірені відгуки про клініку
Катерина 27 Січень 2025
Візит чудово пройшов. У клініці швидко визначили мій діагноз та швидко призначили всі наступні, додаткові обстеження. Дуже залишилася задоволена візитом в цю клініку.
Олександр 25 Грудень 2024
Клініка сподобалася, дякую.
Андрій 01 Липень 2024
Обслуговування задоволений, дякую.
Євдокія 19 Червень 2024
Дуже сподобалася клініка. Все було ввічливо, обслуговування у клініці просто шикарне.
Валентина 26 Квітень 2024
Добре прийняли нас, візитом задоволені.