Центр сімейного здоров'я та реабілітації «Геліос» м. Новомосковськ

Відгуки про клініку Центр сімейного здоров'я та реабілітації «Геліос» м. Новомосковськ

Медичний центр
33відгуки
add_box Гастроентерологія Гематологія Гінекологія Кардіологія Логопедія Неврологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«Геліос» - це сучасний центр сімейного здоров'я та реабілітації з найновішим обладнанням, досвідченими лікарями, а також з індивідуальним підходом до кожного пацієнта. Фахівці центру — лікарі з великим досвідом наукової діяльності та практичної медицини, які мають найсучасніші медичні технології та методики. Медичний центр «Геліос» спеціалізується на діагностиці, лікуванні, профілактиці, реабілітації, а також надання медичних послуг усім членам сім'ї у рамках програми «Сімейний лікар»
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : 8:00 - 16:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
Самар (Новомосковськ), вул. Гетьманська ,19на карті
Без района
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
274 відгуки
Софія 27 Вересень 2025
Добре пройшов візит. Дякую
Андрій 24 Вересень 2025
Врач профессиональный, позитивный. Понравилась консультация были ответы на вопросы. Мы довольны работой врача
Оксана 18 Вересень 2025
Нам все дуже сподобалося у клініці.
Любов 15 Вересень 2025
Залишились гарні враження, клініка чиста, все охайно. Лікар, Галінська-Савич Ганна Михайлівна, добре прийняла, уважно слухала, зацікавилась, допомогла на тому рівні, на якому могла допомогти. Прийом пройшов добре
Михайло 11 Вересень 2025
В клініку звертався вже не перший раз, в клініці все добре налаштовано, персонал супер! Лікар, Лелікова Наталія Юріївна, вислухала всі скарги, зробила всі функціональні перевірки та запропонувала варіанти лікування. Я задоволений прийомом
Тетяна 10 Вересень 2025
Мені все сподобалось. Не було проблем все зрозуміло. Все добре було
Андрій 08 Вересень 2025
У клініці було досить багато людей, це було трішки незручно. Загалом якщо брати візит пройшов нормально.
Анастасія 31 Серпень 2025
Моя проблема вирішалась відразу як я прийшла буквально через п'ять хвилин. Задоволена всім. Все було добре дякую
Віталій 30 Серпень 2025
Сподобався професіоналізм лікаря
Олег 17 Серпень 2025
Мне очень понравилось на визите у Росенко Елены Александровны.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right