Хмельницький
ВА Клінік (VA Clinic), стоматологія

ВА Клінік (VA Clinic), стоматологія

Стоматологічна клініка
add_box Стоматологія Ортодонтія Ендодонтія Ортопедична стоматологія Хірургічна стоматологія Парадонтологія
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Стоматологія VA Clinic – це сучасна клініка, яка забезпечує високоякісне лікування зубів із застосуванням новітніх технологій. Ми дбаємо про комфорт задоволення і пропонуємо широкий спектр послуг: терапія, протезування, естетична стоматологія. Наш досвідчений лікар гарантує професійний підхід та індивідуальні рішення для кожного.
access_time_filled пн - пт : 11:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Панаса Мирного, 18Бна карті
Без районов
0.0
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Стоматологія VA Clinic – турбота про вашу посмішку

VA Clinic – це сучасна стоматологія, що надає широкий спектр послуг з лікування та догляду за зубами. Ми використовуємо передові методики, сучасне обладнання та якісні матеріали, щоб забезпечити пацієнтам комфортне, безболісне та ефективне лікування.

Наша клініка працює за принципом індивідуального підходу до кожного пацієнта. Ми прагнемо зробити візит до стоматолога максимально приємним, а лікування – без стресу та болю. Завдяки високому професіоналізму та постійному вдосконаленню наших знань ми гарантуємо якісний результат та тривалий ефект.

Наші послуги:

• Терапевтична стоматологія – діагностика та лікування карієсу, пломбування, художня реставрація зубів, лікування зубних каналів.
  • Ендодонтія – професійне лікування кореневих каналів під мікроскопом. Ми застосовуємо сучасні методи пломбування та герметизації каналів, які дозволяють навіть зберегти сильно пошкоджені зуби.
  • Естетична стоматологія – професійне відбілювання зубів , встановлення вінірів , композитна реставрація. Допомагаємо покращити зовнішній вигляд вашої усмішки, роблячи її білою, здоровою та гармонійною.
  • Протезування – виготовлення коронок , мостоподібних конструкцій , знімних і незнімних протезів , а також сучасних імплантів для повного відновлення жувальної функції.
  • Пародонтологія – діагностика, лікування та профілактика захворювань ясен (гінгівіт, пародонтит). Ми застосовуємо ефективні методи лікування, щоб зупинити запальні процеси та зберегти здоров'я ваших ясен.
  • Гігієна ротової порожнини – професійна чистка зубів , видалення зубного каменю , ультразвукова та лазерна чистка, ремінералізаціяемалії.

Наші переваги:

• Комфорт та безболісність – ми використовуємо сучасну анестезію , щоб пацієнти отримували максимальний комфорт під час процедури.
  • Досвідчені спеціалісти – наші стоматологи регулярно проходять підвищення кваліфікації, освоюючи нові методи лікування та реставрації зубів.
  • Індивідуальний підхід – кожен пацієнт отримує персоналізований план лікування, враховуючи його потреби та потреби.
  • Доступні ціни – пропонуємо оптимальну вартість та якість, а також зручні умови оплати.
Перевірені відгуки про клініку