Приватні лікарі Житомира

Лікар  Пилипчук Світлана Володимірівна на Doc.ua
Світлана Володимирівна - лікар-педіатр. Спеціалізується на: проведення тестування (ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, вагітність, грип, COVID-19), проведення профілактичних щеплень, паркані біоматеріалу для проведення досліджень з гарантійного пакету і ін.
Лікар  Свиридова Людмила Серапіонівна на Doc.ua
Людмила Серапіонівна - сімейний лікар. Спеціалізується на: проведення тестування (ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, вагітність, грип, COVID-19), проведення профілактичних щеплень, паркані біоматеріалу для проведення досліджень з гарантійного пакету і ін.
Лікар  Орєхова Галина Степанівна на Doc.ua
Галина Степанівна - лікар сімейної медицини вищої категорії. Спеціалізується на: проведення тестування (ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, вагітність, грип, COVID-19), проведення профілактичних щеплень, паркані біоматеріалу для проведення досліджень з гарантійного пакету і ін.
Лікар Хірург-онколог Кукушкіна Марія Миколаївна на Doc.ua
Кукушкіна Марія Миколаївна
Житомир, вул. Любарська 4
Житомир, вул. Михайла Грушевського, 5в
Лікар  Ковтун Регіна Борисівна на Doc.ua
Лікар функціональної діагностики має більше 30 років стажу. Проводить електроенцефалографію, ехоенцефалографію, реоенцефалографію і реовазографію.
Лікар  Довгаль Микола Павлович на Doc.ua
Дитячий хірург має більше 30 років стажу. Займається проведенням різнопланових хірургічних втручань, як: пахові і пупкові грижі, водянка яєчок і сім'яного канатика, крипторхізм, доброякісні пухлини та ін.
Лікар Проктолог, Хірург Білічак Роман Олексійович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на хірургії та проктології. Проводить консультативний прийом, огляд, інструментальне обстеження товстого кишечника, оперативне лікування захворювань прямої і товстої кишки, підбір схеми лікування
Лікар  Курта Еліна Віталіївна на Doc.ua
Курта О. В. проводить прийоми, робить такі процедури, як: видалення зубів і коренів (також атипові), розтин абсцесу, резекцію капюшона, видалення доброякісних пухлин та ін
Лікар  Камінська Валентина Володимірівна на Doc.ua
Валентина Володимирівна — лікар-педіатр вищої категорії. Проводить консультації, виписує направлення до профільних лікарів. Спеціалізується на: проведення тестування (ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, вагітність, грип, COVID-19), проведення профілактичних щеплень, заборі біоматеріалу для проведення досліджень з гарантійного пакету та ін.
Лікар Кардіолог Умінська Віра Іванівна на Doc.ua
Віра Іванівна — дитячий кардіолог, лікар вищої кваліфікаційної категорії. Проводить консультативний прийом, призначає діагностику і лікування, виконує ЕКГ (у т. ч. з навантаженням)