Приватні лікарі Житомира

Лікар Педіатр Губенко Галина Іванівна на Doc.ua
Губенко Галина Іванівна
Проведення тестування: ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, грип, COVID-19, електрокардіографічне дослідження, забір біоматеріалу для дослідження BL по COVID-19 методом ПЛР, внутрішньом'язові, підшкірні, внутрішньовенні введення медикаментів, проведення профілактичних щеплень
Лікар Педіатр Барлет Тетяна Василівна на Doc.ua
Барлет Тетяна Василівна
Лікар Хірург Беспалько Василь Андрійович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на хірургії. Проводить ургентні та планові операції на черевній порожнині, видалення доброякісних пухлин, розтин гнійників, дренування плевральної порожнини та інше
Лікар  Ткачевська Наталія Леонідівна на Doc.ua
Ткачевський Н. Л. — стоматолог-терапевт вищої категорії. Веде консультативний прийом огляд, проводить гігієнічну чистку порожнини рота, відбілювання зубів та ін.
Лікар  Кан Людмила Миколаївна на Doc.ua
Кан Л. Н. — лікар сімейної медицини вищої категорії. Проводить консультації, виписує направлення до профільних лікарів. Спеціалізується на: проведення тестування (ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, вагітність, грип, COVID-19), проведення профілактичних щеплень, заборі біоматеріалу для проведення досліджень з гарантійного пакету та ін.
Лікар  Головень Людмила Вадимівна на Doc.ua
Людмила Вадимівна — педіатр вищої категорії. Спеціалізується на: проведенні тестування (ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, вагітність, грип, COVID-19), проведенні профілактичних щеплень, заборі біоматеріалу для проведення досліджень з гарантійного пакета та ін.
Лікар Педіатр Овчиннікова Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Лікар-педіатр проводить тестування на: ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, грип, COVID-19, електрокардіографічне дослідження, забір біоматеріалу для дослідження BL по COVID-19 методом ПЛР, внутрішньом'язові, підшкірні, внутрішньовенні введення медикаментів. Робить профілактичні щеплення, забір біоматеріалу для проведення досліджень з гарантійного пакету
Лікар  Тарасюк Наталія Петрівна на Doc.ua
Лікар-фізіотерапевт і педіатр має досвід роботи більше 36 років. Проводить консультацію пацієнтів, призначає лікування, а також коригує його.
Лікар  Гнатюк Марія Василівна на Doc.ua
Дитячий терапевт має більше 36 років стажу. Проводить прийоми, огляди хворих, вимірює температуру, артеріальний тиск, виписує направлення до профільних фахівців, призначає лікування.
Лікар Отоларинголог Філоненко Павло Федорович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на оториноларингології. Проводить консультативний прийом, видалення сторонніх тіл ЛОР-органів, біопсію новоутворень ЛОР-органів, хірургічне та консервативне лікування патології мигдаликів та інше