Марія Миколаївна проводить необхідні профілактичні, терапевтичні, ортопедичні процедури. Займається діагностикою та лікуванням захворювань ротової порожнини, щелепних патологій
Руслан Сергійович - спеціалізується на стоматології. Проводить терапевтичне лікування зубів. Володіє методиками реставраційної стоматології. Також лікар займається протезуванням, хірургічним лікуванням в соматології. Руслан Сергійович відвідує майстер-класи з реставраційної стоматології, ендодонтії та ортопедії, терапевтичної стоматології, ортопедичної стоматології.
Лікар стоматолог, працює за такими напрямками, як стоматологія дитяча і терапевтична, усуває карієс, глосит, зубний камінь і т.д. До кожного маленького пацієнта намагається знайти індивідуальний підхід, щоб лікування проходило якомога ефективніше.
Лікар стоматолог, ортопед, терапевт, проводить лікування і протезування зубів, виконує такі процедури, як реставрація, тотальна реабілітація зубів, мікропротезування, підготовчі маніпуляції під час протезування та ін.
Лікар стоматолог, працює в напрямку «Стоматологія терапевтична», спеціалізуючись на проведенні лікування і відбілювання зубів, усунення пародонтозу, гігієни і профілактики. В роботі використовує інноваційне обладнання, яке забезпечує максимально позитивні результати лікування.
Лікар стоматолог-терапевт, працює за такими напрямками стоматології, як відбілювання зубів, лікування пародонтозу, стоматиту, карієсу, глоситу, займається їх профілактикою, а також компетентна в питаннях гігієни порожнини рота.
Лікар стоматолог, працює з дітьми, проводить «запечатування» фісур, глибоке фторування, лікування молочних зубів для запобігання порушенню розвитку зачатків постійних зубів, лікування без бормашини (при необхідності).
Лікар стоматолог, працює з дітьми, займаючись лікуванням молочних зубів для запобігання порушенню розвитку зачатків постійних зубів, проводить глибоке фторування, «запечатування» фісур, при необхідності лікування без бормашини.