Лікар Махнач займається діагностуванням та лікуванням хронічних / гострих хвороб, що виникають в ЛОР-органах (наприклад, ларингіту, абсцесів в ЛОР-органах, гайморитів, аденоїдитів і ін.). Максим Владиславович в роботі використовує новітні методики лікування. Так, він проводить радіохвильову каутеризацію нижніх носових раковин з метою лікування гіпертрофічних, вазомоторних і алергічних ринітів, а при лікуванні хронічного тонзиліту використовує апарат «Тонзіллор-М».
Євгенія Андріївна - оториноларинголог з 8-річним стажем роботи. Вона спеціалізується на лікуванні захворювань, що вражають ніс, органи слуху, гортань і горло. В область професійних інтересів доктора Барціховського входить лікування ринітів, гайморитів, синуситів, втрати слуху і ін.
Застосовує Станіслав Сергійович комплекси фізіотерапевтичних процедур з метою лікування хвороб ЛОР-органів. Також він проводить радіохвильову, фотодинамічну терапії, кріотерапію.
Валентина Миколаївна обіймає посаду головного лікаря в клініці «Центр-В». Є досвідченим оториноларингологом, який має вищу кваліфікаційну категорію. Валентина Миколаївна спеціалізується на діагностуванні та подальшому лікуванні хвороб, що вражають органи слуху, ніс, горло і гортань. Лікар Цебрик використовує новітні методики діагностування, лікування хвороб ЛОР-профілю: ендоскопію, радіохвильової хірургію, фізіотерапевтичні процедури. Веде прийом дорослих і дітей
Владислав Васильович займається лікуванням різних хвороб, що виникають в ЛОР-органах. Лікар також має великий досвід в лікуванні проблем втрати слуху. Володіє новітньою методикою фотодинамічної терапії, в лікуванні також використовує профілактичні курси, які допомагають запобігти захворюванням.
Чому я працюю лікарем?
Тому що маю мрію, щоб українська медицина стала відомою на весь світ. У нас чи не найкращі та найрозумніші лікарі у всьому світі. Те, що ми робимо із нашими можливостями та із нашим бажанням, заслуговує дійсно уваги.
Лікар-оториноларинголог, ЛОР-хірург, пластичний хірург. Проводить хірургічні втручання з використанням відеоендоскопічної апаратури і шейверної системи при різній патології порожнини носа, навколоносових синусів, носової частини глотки і основи черепа (FESS)