Вінниця
Лікар Логопед, Отоларинголог, Фоніатр Філюк Віта Миколаївна на Doc.ua

Відгуки про Філюк Віта Миколаївна

Лікар-оториноларинголог, фоніатр-фонопед, дитячий логопед. Займається проблемами логопедичного профілю, проводить діагностику патологій зв'язок
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 25 відгуків

Віталій 01 Листопад 2024
Лікар дуже сподобався. Візит чудово пройшов.
Олена 26 Жовтень 2024
Досить компетентний лікар у своїй справі. Нам на візиті все дуже сподобалося.
29 Серпень 2024
Лікар нам дуже сподобався. Все було доволі грамотно, професійно та зрозуміло. Лікар дійсно чудовий спеціаліст.
23 Серпень 2024
Гарний лікар, дуже сподобалося відношення лікаря до пацієнтів. Лікар чітко усе пояснила стосовно призначеного лікування, дійсно доступно так щоб було все зрозуміло. Особисте для мене ставлення Віти Миколаївною було дуже чудовим.
Єлизавета 16 Серпень 2024
Дуже все подобалося на візиті, класне обслуговування було зі сторони лікаря. Повністю залишилися задоволені візитом у даного лікаря.
Юрій 17 Липень 2024
 На візиті мені не сподобалося. Лікар на мою думку має виконувати свою роботу, а не роботу медсестри. Лікар мала надати висновок після проходження обстеження, але цього висновку я так і не отримав. Заплатив кошти за цей візит, але результату так і ніякого немає.
Олексій 06 Червень 2024
Сподобалася лікарка, консультація також, все влаштувало на прийомі. Дякую.
Іван 01 Червень 2024
Все сподобалося, лікар дуже ретельно підійшов до дитини. Після отримання результатів аналізів, звернемося до лікаря на повторний прийом. Дуже уважний лікар
Дмитро 10 Травень 2024
Нам дуже сподобався лікар. Візит пройшов прекрасно, все було чітко та зрозуміло.
Іван 15 Квітень 2024
Прийом сподобався, гарний лікар, ми задоволені
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Вінниця