Консультую як дорослих, так і дітей. Переможемо Ваш недуг, тільки працюючи в команді та з посмішкою! Незважаючи на постійну участь у професійних конференціях, участь в Асоціації Оториноларингологів України, основним своїм досягненням вважаю кожного, кому дійсно зміг допомогти. Адже здоров’я пацієнтів – формує здоров’я нації. Постійне удосконалення та індивідуальний підхід – мої основні орієнтири. Буду радий бачити Вас у себе на прийомі.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 22 відгуки
Антон 24 Серпень 2026
Сподобалося спілкування з лікарем. Дуже дружній і відкритий лікар, добре провів процедуру, прийом сподобався
Ганна 20 Серпень 2026
Мені дуже сподобалась консультація з даним спеціалістом. Владислав Вадимович дуже гарний лікар, дуже уважно вислухав мене, надав рекомендації, в моєму випадку є певна специфіка, але я повністю задоволена, дякую.
Ольга 16 Серпень 2026
Приємний лікар Владислав Вадимович надав допомогу нам на консультації. Все сподобалось
Людмила 25 Липень 2026
Я дуже задоволена лікарем, дуже уважний, все зробив як треба.
Олег 17 Липень 2026
Вікторія 14 Липень 2026
Дуже все сподобалося. Лікар на всі 100 балів, дуже хороше ставлення, лікар допоміг, прийом пройшов дуже добре. Ми дуже задоволені прийомом
Наталя 11 Липень 2026
Сподобалася робота лікаря, уважний.
Ірина 28 Червень 2026
Раїса 19 Травень 2026
Мені все сподобалося, гарний прийом, приємне спілкування. Лікар призначив лікування, яке допомогло. Я задоволена прийомом