Вігєль Олександр Олегович є спеціалістом широкого профілю який спеціалізується на комплексній реабілітації пацієнтів різного ступеня важкості,проводить кістокі та муко-гінгівальні пластичні операції,дентальну імплантацію,протезування на імплантах та своїх зубах.
Лікар Площінська Ольга Олександрівна – кваліфікований лікар-ортодонт та дитячий лікар-стоматолог, лектор учбового центру PearlStom, член ассоціації ортодонтів України.
Стоматолог-ортопед володіє новітніми методами протезування та естетичної стоматології (вініри, керамічні накладки, безметалеві коронки і т. Д.). Виконує тотальне протезування, протезування в складних клінічних випадках, проводить лікування дисфункції скронево-нижньощелепного апарату. Постійно удосконалює свій теоретичний рівень і практичні навички
Доктор Бороденко Д.І. є кваліфікованим ендодонтистом, стоматологом-терапевтом та хірургом. Виконує складне лікування кореневих каналів. Реставрація (відновлення природної анатомії) зубів, апікальна хірургія.
Інна Василівна лікар-офтальмолог вищої кваліфікаційної категорії, вона лікує такі захворювання, як діабетична ретинопатія, міопія, косоокість, вторинна катаракта і т.д. Інна є автором 9 наукових публікацій, і одного патенту України.
Вадим Борисович має успішний досвід роботи наркологом, лікар бере активну участь в наукових конференціях, що стосуються наркологічної тематики, публікується в спеціалізованих виданнях.
Юліанна Омелянівна фахівець в сфері офтальмології. Проводить комплексне обстеження і лікування зору, підбирає окуляри, робить томографію. А ще в 2007 році захистила кандидатську дисертацію.
Ірина Микитівна лікар-офтальмолог з майже п'ятдесятилітнім стажем роботи. Виконує медикаментозне лікування ССО, глаукоми, ВМД і ін. Проводить лазерну коагуляцію при макулодистрофіях, дистрофії сітківки, ретіношізіса, тромбозах, вторинної катаракти, глаукоми тощо
Оксана Миколаївна лікар-офтальмолог, є асистентом хірурга. Проводить такі процедури, як комплексне обстеження зору, оптичну когерентну томографію, УЗД, підбір окулярів і МКЛ будь-якої складності.