Практикуючий лікар у сфері сімейної медицини та ендокринології. Закінчила Одеський державний медичний університет в 2009 році. Займається профілактикою, діагностикою дорослих пацієнтів, акцентуючи увагу на індивідуальному підході до кожного. Ключеві напрямки роботи: сучасна ендокринологія, нові методи лікування, сімейна медицина індивідуальний підхід до кожного.
Професійні інтереси: доказова медицина, психоемоційне здоров’я пацієнта, участь у конференціях, тренінгах та освітніх проектах для лікарів. Цінності у роботі: людяність і довіра, професійна компетентність, турбота, що ґрунтується на наукових знаннях.
Мета професійної діяльності:
створення системи сімейної медицини, сучасні методи лікування цукрового діабету та корекції образу життя.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 2 відгуки
Наталія 09 Липень 2026
Дуже комфортно було все на візиті. Зі сторони лікаря все було достатньо зрозуміло, дуже докладно та чітко лікар все розповіла мені. Мені дуже все сподобалося на візиті, тому навіть заключила з цим лікарем декларацію.
Флорія 27 Січень 2026
З лікарем у нас була онлайн консультація, лікар дуже чітко відповіла на всі запитання, дуже компетентно пояснила проблему, яка в мене склалась, порекомендувала лікування