Львів

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Герета Галина Ярославівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар - стоматолог другої категорії з більш ніж 20-ти річним стажем роботи. Виконує терапевтичне лікування, ендодонтичного, пломбування, всі види реставрацій та протезування.
Лікар Стоматолог Герета Роман Орестович на Doc.ua
4.5
Консультація
Лікар - стоматолог, використовує новітні методи лікування в стоматології, зокрема володіє прогресивними методами в хірургії, імплантації, кістковій та м'якотканинній пластиці. Багаторазово був учасником закордонних та українських курсів і конференцій.
Лікар Стоматолог Козицький Богдан Ігорович на Doc.ua
Консультація
Лікар спеціалізується на загальній стоматології - пломбуванні, реставраціях, ендодонтичному лікування, професійному відбілюванні та гігієні ротової порожнини. Богдан Ігорович гарантує безболісне та якісне лікування сучасними методами та матеріалами.
Лікар Стоматолог Ткачук Діана Юріївна на Doc.ua
Лікар Стоматолог Сологуб Євгенія Романівна на Doc.ua
Стоматолог зального стоматологічного профілю, проходила стажування у Польщі, спеціалізується на лікування простого та ускладненого карієсу, пульпіту та періодонтиту, проводить професійну стоматологічну профілактику.
Лікар Стоматолог Пігович Зоряна Ярославівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Ортопед-стоматолог, має другу кваліфікаційну категорію, є магістром ортопедичної стоматології, професійна спеціалізація - всі види ортопедичного лікування, мікропротезування та протезування на імплантатах.
Лікар Стоматолог Кулявець Олена Петрівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-стоматолог, має терапевтичний профіль, займається профілактикою та лікуванням захворювань коронкової частини зубів та ясен, проводить очищення та відбілювання зубів, шинування зубів, пломбування та реставрацію.
Лікар Стоматолог Пігович Володимир Дмитрович на Doc.ua
Стоматолог хірургічного профілю вищої кваліфікаційної категорії, володіє всіма методами хірургічного лікування захворювань зубів, спеціалізується на проведенні повного циклу зубної імплантації, є членом Асоціації імлантологів України.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Андрусейко Ярослав Михайлович на Doc.ua
Андрусейко Ярослав Михайлович - спеціалізується на діагностиці та лікуванні вроджених і набутих дефектів прикусу і зубного ряду у дітей та дорослих. У своїй роботі використовує сучасні брекет-системи (самолігуючі, металеві,сапфірові,керамічні), елайнери, пластини та інші знімні і незнімні апарати. Постійно підвищує свої кваліфікаційні навики роботи за допомогою курсів, семінарів та науково-практичних конференцій, як в Україні так і закордоном.
Лікар Стоматолог Черепанич Василь Петрович на Doc.ua
1 2
Показати ще 1 Лікаріautorenew