Ольга Олексіївна спеціалізується на лікуванні карієсу зубів та його ускладнень у дорослих, в тому числі ендодонтичне лікування; лікуванні кореневих каналів постійних та молочних зубів у дітей; реставрація та протезування зубів будь-якого ступеня руйнування; протезування при частковій чи повній відсутності зубів; відновлення
зубів за допомогою вінірів , керамічних вкладок чи коронок на основі диоксиду цирконію. Стаж роботи лікарем-стоматологом більше 20 років. Область професійного інтересу – максимальне збереження здорових тканин зубів та естетична стоматологія, профілактика розвитку стоматологічних захворювань
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Ірина Володимирівна проводить лікування карієсу, пульпіту, періодонтиту та інших захворювань зубів та ясен., професійну гігієну ротової порожнини. Відновлення форми зубів естетичними реставраціями,вінірами та коронками,Відновлення цілісності зубних рядів незнімними та знімними конструкціями. Працює із застосуванням мікроскопу. Стаж роботи лікарем-стоматологом понад 15 років. Якісна профілактика краща за найдорожче лікування. Кредо «Лікувати так ,як хочу,щоб лікували мене! З самого початку
Окрім ведення медичної практики, займається викладацькою роботою – є доцентом у двох вищих навчальних закладах. У професійні інтересі Юрія Буня входять: гігієна професійними засобами, дентальна біжутерія, відбілювання, імплантологія, методи косметичного протезування, проведення малоінвазивних хірургічних операцій.
Професійна галузь інтересів Ігора Володимировича – надання послуг з професійної гігієни, відбілювання зубів, дентальної біжутерії, брекет-систем, реставрацій зубів, протезування.
Досвідчений стоматолог ортопедичного профілю, стаж роботи лікаря перевищує 30 років, професійна спеціалізація - встановлення вінірів, коронок та мостоподібних протезів, часткових та повних нейлонових протезів, бюгельних протезів різного типу кріплення.
Висококваліфікований лікар-стоматолог терапевтичного профілю, спеціаліст з ендодонтичного лікування зубів, займається лікуванням карієсу, підвищеної чутливості зубів, проводить підготовку зубів до протезування, художню реставрацію.
Муренець Анжела Вікторівна - досвідчений лікар-стоматолог вищої категорії, володіє Сучасний технологіямі и методиками діагностики, лікування и естетичної корекції зубів, лікування ясен и пародонтиту з Використання лазеру, шинування зубів, протезування.