ПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ
Акушер-гінеколог, проводить оперативні втручання, кольпоскопію, ультразвукові дослідження, повне клініко-лабораторне обстеження, призначає лікування. Займає посаду головного лікаря в медичному центрі «ДВ».
Акушер-гінеколог, проводить УЗД органів малого тазу та гістероскопію для діагностики вагініта, дисплазії і ерозії шийки матки, ендометріоза, міоми матки, кандидоза, ендометріта і подальшого лікування.
Лікар має багаторічний досвід і спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, статевих інфекцій, порушень менструального циклу. Юрій Анатолійович володіє різними методами лікування гінекологічних захворювань, а також самостійно проводить ультразвукову діагностику.
Дитячий і підлітковий гінеколог першої категорії, лікує ювенільні маткові кровотечі, аменореї, неспецифічні запальні захворювання зовнішніх статевих органів, пульмовагініти, мастопатії
Акушер-гінеколог вищої категорії, спеціаліст з естетичної медицини сертифікований тренер з інтимної пластики. Лыкар має експертний рівень лікування патологій шийки матки. В косметології проводить ін’єкційні методи (ботулінотерапія, філери, контурна та об’ємна пластика)
Лікар ультразвукової діагностики, акушер-гінеколог, лікує загрози викидня та передчасних пологів, генітальні інфекції, що передаються статевим шляхом, супутні патології під час вагітності.