Дитячі лікарі Львова

Лікар Фізіотерапевт, Реабілітолог Савків  Богдан  Михайлович на Doc.ua
Богдан Михайлович асистент фізичного терапевта. Спеціалізується на проведенні консультативного прийому фізичного терапевта та занять з фізичним терапевтом. До Богдана Михайловича звертаються для реабілітації при таких захворюваннях та станах: ортопедичні порушення (травми,остеоартроз,артрит, дорсопатії, після операційне відновлення), неврологічні захворювання (наслідки перенесеного інсульту, хв.Паркінсона, розсіяний склероз, ЧМТ, периферичні нейропатії), кардіореспіраторні порушення, геріатричні стани (порушення рівноваги та координації, ризик падінь, зниження рухливості з віком) спортивні травми (розтягнення зв'язок, м'язові травми, реабілітація після операцій на зв'язках), заміни суглобів, остеосинтез, артпластика, тощо.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Корінецька Наталя  Миколаївна на Doc.ua
Наталя Миколаївна проводить гігієну порожнини рота, позбавляє від зубного каменя, лікує карієс. Використовує індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Має досвід роботи із ортодонтичним лікуванням елайнерами Invisalign. Проходила стажування у Франції
Лікар Масажист Тачмар Анастасія Петрівна на Doc.ua
Львів, вул. Здоров'я, 6
Анастасія Петрівна лікар-масажист, проводить масаж для дітей та немовлят (оздоровчий та лікувальний). Крім того спеціалізується на масажі для дорослих: лікувальний, оздоровчий, тайський йога-масаж, лімфодренажний та антицелюлітний
Лікар Стоматолог Полянчич Ірина Богданівна на Doc.ua
Львів, вул. Гетьмана Мазепи, 25а
Лікар загальної стоматології проводить пацієнтам професійну гігієну ротової порожнини, встановлення склоіномерних та фотополімерних пломб, займається ендолікуванням. Лікує у тому числі: карієс, пульпіт, стоматит, зубний камінь, пародонтит, гіпоплазію емалі, клиновидний дефект
Лікар Стоматолог-ортопед Трей Тетяна Вікторівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на загальній стоматології та ортопедії. Проводить професійну гігієну ротової порожнини, встановлення склоіономерних та фотополімерних пломб, ендолікування, встановлення металокерамічних коронок, вінірів
Лікар Анестезіолог Чумало Андріан на Doc.ua
Лікар спеціалізується на анестезіології. Вміє надавати анестезіологічну допомогу і дорослим. Володіє різними методами проведення наркозу і седації, і надання невідкладної, інтенсивної допомоги пацієнтам
Лікар Психіатр Андрушків  Світлана  на Doc.ua
Член Української протиепілептичної ліги (1996)
Лікар Педіатр, Сімейний лікар Гула Юрій Михайлович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на сімейній медицині та педіатрії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Займається лікуванням захворювань терапевтичного і педіатричного профілю
Лікар Педіатр Лісовська Юлія на Doc.ua
Лікар спеціалізується на педіатрії. Проводить навчання в Доказовій Школі Радісного Батьківства. Навчає основ прикорму, допомагає з грудним вигодовуванням, підказує як організувати безпечний простір для дитини
Лікар Педіатр Мосцюк Юлія на Doc.ua
Лікар спеціалізується на педіатрії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Займається лікуванням захворювань педіатричного профілю. Регулярно удосконалює свої навички на конференціях та тренінгах