Матківська Ірина Олегівна - спеціалізується на терапевтичній стоматології, ендодонтії. Професійно проводить первинне та вторинне лікування каналів під мікроскопом, закриття перфорацій, видалення зламаних інструментів, вкладок та штифтів.
Проходив інтернату за спеціальністю хірургія у 1 ТМО м. Львова у відділенні судинної хірургії. Під час навчання ознайомився та оволодів методами діагностики та лікування пацієнтів з судинною патологією. Станіслав Романович асистент кафедри Хірургії та Трансплантології ЛНМУ ім. Д. Галицького та проходить спеціалізацію «судинна хірургія».
Послуги, які надає лікар: консультації по захворюваннях дітей від 0 до 18 років, консультації з імунопрофілактики, консультації з приводу прикорму, патронаж новонародженого, профілактичні огляди.
Неля Василівна дитячий невролог. Проводить
оцінку психомоторного та фізичного розвитку дитини, діагностику та лікування неврологічних захворювань. Лікар консультує з приводу поведінкових порушень,проводить корекцію сну у дітей. Неля Василівна у своїй роботі дотримується доказової медицини.