Антоніна Миколаївна доктор-офтальмолог, спеціалізується на лікуванні захворювань очей. Проводить діагностику, підбирає індивідуальне лікування для кожного пацієнта. Спеціалізується на терапії таких захворювань, як глаукома, катаракта і запальні процеси.
Георгій Жоржович займається виявленням, профілактикою і терапією патології шийки матки, статевих інфекцій, жіночого безпліддя, гормонозалежних порушень. Володіє сучасними методами діагностики і кваліфікованого лікування.
Досвідчений стоматолог ортопедичного, хірургічного та терапевтичного профілю. Професійна спеціалізація - встановлення вінірів, коронок і мостовидних протезів, бюгельних протезів різного типу кріплення, видалення і лікування захворювань зубів.
Віталій Рудольфович має багаторічний досвід діагностування, подальшого лікування хвороб за профілем офтальмології. Лікар Лисак підбирає контактні лінзи, лінзи для очкової корекції. Також він володіє методиками проведення апаратної діагностики органів зору.
Максим Олександрович займається діагностикою та терапією захворювань сечостатевої системи у чоловіків. Володіє комплексом методик оперативного лікування урологічної патології, чоловічого безпліддя, захворювань, що передаються статевим шляхом.