Приватні лікарі Кременчука

Світлана Миколаївна лікар терапевт пульмонолог першої категорії. Займається діагностикою та лікуванням терапевтичних захворювань.
Я – орієнтований на результат. Комунікабельний, безконфліктний. Швидко адаптуюся до нових умов. Зацікавлений у власному професійному зрості. Практичний досвід з 2021 року.
Лікування хвороб кардіологічного профілю Наталія Вадимівна присвятила понад 30 років. Доктор Хотько виконує функціональну діагностику серцево-судинної системи.
Кременчук, вул. Театральна (Воровського), д. 34, каб. 8
Спеціаліст Дроздова В. А. проводить комплексну діагностику слуху у дорослих і дітей, слухопротезування. Вона підбирає слухові апарати, проводить їх налаштування, супроводжує пацієнта на протязі часу використання апаратів. Працює зі світовими виробниками засобів слуховий корекції (STARKEY, ROMET, DETAX)
Олена Вікторівна має по фізіотерапії першу кваліфікаційну категорію. Медичну практику доктор Драгомирецька веде більше 30 років.
Фісенко Валерій Юрійович
Спеціалізується на оперативних втручаннях на шкірі і підшкірній клітковині, виконанні ректороманоскопії. У 2015 році пройшов Валерій Євгенович спеціалізацію з ендоскопічної хірургії.
Олександр Петрович спеціалізується на діагностуванні екстрагенітальних патологій в акушерстві та гінекології. Проводить оперативну гістероскопію. Лікар входить в Асоціацію акушерів-гінекологів України.
Лікар спеціалізується на проведенні УЗ-досліджень для дітей (в т.ч. нейросонографія) і дорослих і на дитячій гінекології. Займається лікуванням синехий малих статевих губ і порушень менструального циклу у підлітків-дівчаток.
Кременчук, вул. Першотравнева, 27
Світлана Сергіївна - досвідчений аудіометрист і слухопротезист з державним дипломом, більше 5 років займається діагностикою та реабілітацією слуху. Спеціалізується на комплексних діагностичних дослідженнях, здійснює індивідуальний підбір і подальше налаштування слухових апаратів.
chevron_left
Показати ще 10 Лікаріautorenew