4.8
Варшавська Любов Михайлівна

Відгуки про лікаря Варшавська Любов Михайлівна

Без категоріїї
27 років досвіду
Дорослі
Лікар здійснює діагностику стану нервової системи і призначає лікування. Проводить необхідні реабілітаційні заходи, призначає інструментальні та лабораторні обстеження.
Медичний центр сімейного здоров'я
ул. Киевская, 14на карті
Автозаводской
300 грн
Онлайн - запис
Виберіть час прийому для запису онлайн
Нд 25 Липень Пн 26 Липень Вт 27 Липень
info_outlineНемає доступних слотів для запису
Рейтинг
4.8
К-сть відгуків
58
Рекомендації
52
0
Рейтинг
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
Звернетесь ви знову до лікаря?
Так Ні
Як Ви оцінюєте консультацію?
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про лікаря
58 Відгуки
Рекомендую
Ирина 19 Січень 2021
Приемом осталась довольна. Доктор вежливый. Консультация хорошая. 
Рекомендую
Лідія 17 Грудень 2020
Прийом у лікаря відбувся. Я дуже задоволена. Дякую лікарю за увагу та чуйність.
Рекомендую
Наталья 24 Листопад 2020
Все хорошо, мне все понравилось. И доктор хороший, компетентный. Осмотрела меня хорошо и сделала назначение. 
Рекомендую
Ольга 23 Липень 2020
Я не вперше у цього лікаря. Дуже висококласний спеціаліст.Уважний, чуйний.Хороший спеціаліст.Надала рекомендації, вона надзвичайно уважна до пацієнтів. Я обов'язково буду ходити зі своїми проблемами.
Рекомендую
Юлия 20 Червень 2020
Доктор приятная, дала очень хорошие рекомендации. Всё понравилось.
Рекомендую
Ирина 21 Травень 2020
Мені дуже сподобався лікар, все було добре. Дуже ввічлива та приємна дівчина на рецепції. Лікар дуже добрий, приємний та уважний.
Рекомендую
Алла 19 Травень 2020
Прийом затримався на пятнадцять хвилин. Лікарем задоволені.
Рекомендую
Олена 12 Травень 2020
Очень внимательный врач,всё толково объясняет.
Рекомендую
Назар 05 Травень 2020
Мене все влаштувало. Лікар мені дуже сподобалася. Із всіх неврологів, у яких ми були це — найкращий лікар!
Рекомендую
Матвей 08 Лютий 2020
Нам сподобалося все. І лікар, як спеціаліст. Ми задоволені.
chevron_left 1 2
Показати ще 6 Відгукиautorenew
chevron_right