Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань сечостатевої системи у чоловіків та жінок. Має всі методики інструментальної діагностики урологічних захворювань. Проводить медикаментозне лікування хвороб, спричинених порушеннями в роботі сечостатевої системи (мочекамінної хвороби, гіперплазії передміхурової залози, ІПСШ, гострих запальних захворювань нирок тощо). Виконує малі урологічні операції (операція Бергмана Вінкельмана, операція Іванісевича, меатотомія, циркумцизія).
Лікар-уролог вищої категорії, практикуючий хірург. Веде прийом чоловіків і жінок. Проводить діагностику, забір всіх необхідних аналізів у чоловіків для мікроскопії, ПЛР-обстеження на урогенітальні інфекції, бактеріологічні дослідження та УЗ-діагностика органів сечостатевої системи
Костянтин Едуардович спеціалізується на оперативній урології. Займається лікуванням сечокам'яної хвороби, захворювання простати, нирок, чоловічих статевих органів, стресового нетримання сечі у жінок. Крім традиційних медикаментозних методів використовую фіто-, гомеопатичні препарати, фізіотерапію. володіє методиками
рентгенологічної, ультразвукової, ендоскопічної діагностики.