Лікар трихолог, проводить трихоскопію шкіри голови та полотна волосся, трихологічні та косметологічни консультації офлайн та онлайн. Лікування всіх видів випадіння волосся, лупи, себореї. Реконструкція полотна волосся. Лікування акне, розацеа, пігментації шкіри обличчя.
Геннадій Володимирович спеціалізується на анестезіологічному забезпеченні, супроводі оперативних втручань, проводить моніторинг. У зону його компетенції входить загальна, маткова, інгаляційна, регіональна анестезія. Лікар також займається катетеризацією нервових стовбурів, сплетінь, центральних вен
Кваліфікований фахівець, який займається проведенням різних спеціалізованих процедур в області реаніматології і анестезіології, таких як: аналіз результатів лабораторних, функціональних і спеціальних методів дослідження, вибір виду та методу анестезії, а також анестезіологічне забезпечення операцій
Марія Павлівна має досвід роботи в операційній, відділенні інтенсивної терапії, реанімації. Готує пацієнтів до оперативних втручань (постановка наркозу), володіє сучасними методиками у анестезії