Приватні лікарі Києва

Лікар Акушер-гінеколог Бараненко Алла Леонідівна на Doc.ua
Досвідчений акушер-гінеколог спеціалізується на лікуванні жіночого безпліддя за допомогою методик ДРТ, які успішно практикує з 2003 року. Разом з лікарською практикою доктор веде наукову діяльність і є автором 5 наукових статей
Лікар Терапевт Міга Альона Василівна на Doc.ua
Терапевт проводить консультування, діагностику та лікування пацієнтів з хворобами серцево-судинної, дихальної, травної, сечовидільної систем і шкірних покривів. Олена Василівна - професіонал з великим практичним досвідом в медицині
Лікар Трихолог, Дерматовенеролог Троян Ольга Михайлівна на Doc.ua
Дерматовенеролог, спеціаліст вищої категорії дерматовенерологічного профілю та лікар-трихолог. У Ольги Михайлівни великий практичний досвід в медицині. Доктор займається науковою діяльністю в своїй галузі
Лікар Алерголог Щотка Тетяна Петрівна на Doc.ua
Діагностує весь спектр харчових, побутових, пилкових, лікарських алергенів, використовуючи тестування в європейських лабораторіях. Координує адекватне лікування, режим, харчування для підвищення імунітету маленького пацієнта. Консультує з питань індивідуальної профілактики алергічних станів, медикаментозного супроводу дитини-алергіка. Уважний і грамотний фахівець, велику увагу приділяє питанням профілактики.
Лікар  Мельник Богдан Васильович на Doc.ua
Лікар Косметолог Лисичук Тетяна Олександрівна на Doc.ua
Займає посаду асистента косметолога. Проводить процедури плазмоліфтинг, фототерапії, лазерного лікування. Займається лікуванням проблемної шкіри
Лікар  Герасименко Наталія Іванівна на Doc.ua
Лікар Стоматолог Чмига Тетяна Михайлівна на Doc.ua
Спеціаліст в галузі стоматології, який займається діагностикою та лікуванням патологій зубів у дітей, таких як карієс, зубний камінь, ерозія зубів і. т. д. Також крім цього проводить відновлення естетичної функції, пломбування і фторування зубів.
Лікар Анестезіолог Чепкая Жанна Іванівна на Doc.ua
Лікар-анестезіолог, в професійні інтереси якого входить проведення різних анестезіологічних і реаніматологічних заходів, таких як підготовка до наркозу, проведення кваліфікованого анестезіологічного забезпечення, спостереження за роботою серцево-судинної системи та ін.
Лікар  Грабарчук  Ірина Олегівна на Doc.ua
Даний фахівець є менеджером по роботі з пацієнтами, в обов'язки якого входить: презентація клініки, організація і координування планів лікування пацієнтів, ведення бази даних по пацієнтам, а також вирішення виникаючих конфліктних ситуацій.