Приватні лікарі Києва

Лікар Педіатр Панасюк  Анастасія  Євгенівна на Doc.ua
Анастасія Євгенівна спеціалізується на лікуванні дитячих захворювань. Займається веденням амбулаторного прийому, проводить імунопрофілактику, консультування з питань правильного догляду за дітьми та їх вигодовування. Займається лікуванням бронхіту, грипу, дисбактеріозу, коліту, риніту, ОРЗ і ін.
Лікар Отоларинголог Глушко  Анна  Віталіївна на Doc.ua
Анна Віталіївна спеціалізується на отоларингології. Проводить ендоскопічний огляд пацієнтів з ЛОР захворюваннями, хірургічне лікування (ендоскопічна синусотомія, конхотомія, вазотомія, тонзіектомія, септопластика), лікування гострих та хронічних захворювань ЛОР-органів, видалення атером, розкриття паратонзилярних абсцесів, розкриття тіл і розкриття тіл. буд.
Лікар Ортопед-травматолог Ткачук  Олександр  Олександрович на Doc.ua
Олександр Олександрович - спеціалізується на ортопедії та травматології. Лікар проводить лікування дегенеративно-дистрофічних захворювань суглобів верхніх та нижніх кінцівок (коксартроз, гонартроз), дегенеративно – дистрофічні захворювання хребта (остеохондроз), лікування набутих захворювань стопи (площина, Hallux Valgus).
Лікар Терапевт, УЗД-фахівець Цапро  Володимир  Євгенович  на Doc.ua
Лікар займається лікуванням таких захворювань, як ГРВІ, бронхіт, пневмонія, COVID-19, стенокардія напруги, артеріальна гіпертензія, серцева недостатність, езофагіт, ГЕРХ, гастрит, виразкова хвороба шлунка та 12пк, цистит, пієлонефрит. Проводить різні види УЗД та ЕКГ.
Лікар Терапевт Кондратюк Валентина Валеріївна на Doc.ua
Лікар Масажист Федоренко  Дмитро  Олегович на Doc.ua
Спеціаліст проводить більше 10 видів масажу. Виконує оздоровчі, спортивні, антицелюлітний, релакс, загальний, лімфодренажний масажі.
Лікар Терапевт, Сімейний лікар Літовченко  Денис  Сергійович на Doc.ua
Спеціаліст проводить диференціальну діагностику складних станів, консультує пацієнтів із COVID-19, займається діагностикою та лікуванням ГРВІ, алергічних хвороб, патологій кардіологічного профілю, захворювань щитовидної залози. Складає план вакцинацій та планових оглядів.
Лікар Отоларинголог Сербін Богдан Ярославович на Doc.ua
Лікар Терапевт Тимощенко Юлія Миколаївна на Doc.ua
Ходосівка, вул. Березова, 2
Лікар Дерматолог, Трихолог, Дерматовенеролог Петруньок  Екатерина   Михайлівна на Doc.ua
Катерина Михайлівна – лікар дерматовеноролог, трихолог. Проводить консультативний прийом, діагностику та лікування захворювань дерматологічного профілю дорослим та дітям від народження. Також Катерина Михайлівна виконує різні лікувальні та косметологічні процедури (мезотерапія, плазмоліфтинг обличчя, шиї, декольте, волосяної ділянки голови, кистей рук, розтяжок; ексфоліація поверхневого шару епідермісу спини та ін.)